حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام آقا این برچسب ها که آخر هر مطلب میاد خودشون میزارند یا افزونه داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز لطفاً قوانین سایت را مطالعه نمایید با تشکر در این زمینه قبلاً چندین بار بحث شده و افزونه های گوناگونی هم ارائه شده لطفاً قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید در صورت مشاهده مجدد با شما برخورد خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در اسفند 89 آقا جستجو زدم:s تو قسمت جستجو بالا گوشه سمته راست زدم برچسب هیچی نیومد :s همین الا هم تست کردم فقط همین موضوع خودم نشون داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1:الا شما بگو من چی کلمه ای سرچ کنم !!!!!!!!! من که اون چیزا به زهنم میرسه سرچ میکنم هیچی نمیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 افزونه داره ، افزونش را قبلا در جومینا معرفی کرده ایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر