poyangift 4 ارسال شده در بهمن 92 من یک ماژول را دو بار در جوملا نصب کرده ام ولی در قسمت افزونه ها ماژول فوق دیده نمی شود اما در قسمت سایت - تعمیر سایت - پاکسازی کش این ماژول وجود دارد که با نتخاب آن برای پاکسازی با پیغام حدف ناموفق JCacheStorageFile::_deleteFolder 104-woeid.json مواجه می شوم لطفا راهنمایی کنیید چگونه کش را پاکسازی و ماژول فوق که ماژول آب و هوای جومینا مباشد را نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از طریق دیتابیس وارد جدول extensions شوید و جستجو کنید ایا ماژول مورد نظر رکود آن وجود دارد یا خیر اگر بلی پاکش کنید. پوشه هایش را هم باید پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در بهمن 92 موارد گفته شده را انجام دادم فیلد را پاک و دایرکتوری را در ماژولها حذف کردم ولی بازهم کش پاک نمی شود و ماژول با اینکه مجدد نصب می شود ولی در ماژولها نمایش داده نمی شود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ابتدا در قسمت تنظیمات کلی ، کش را غیرفعال کنید ، سپس به مدیریت پلاگینها برید و پلاگین سیستم - کش را غیرفعال کنید از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید و در نهایت افزونه تون رو نصب کنید اگر باز هم کشها قابل حذف نبودند میتونید از طریق فایل منیجر هاستتون ، محتوای پوشه cache را حذف کنید البته به غیر از فایل index.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من ماژول گلوبال نیوز را در لوکال و روی هاست نصب می کنم در لوکال تاریخ را هجری شمسی و در آخر خبر ادامه مطلب دارد ولی ذر هاست تاریخ را میلادی و دکمه ادامه مطلب به لاتین read more تبدیل می شود ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ با سلام ابتدا در قسمت تنظیمات کلی ، کش را غیرفعال کنید ، سپس به مدیریت پلاگینها برید و پلاگین سیستم - کش را غیرفعال کنید از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید و در نهایت افزونه تون رو نصب کنید اگر باز هم کشها قابل حذف نبودند میتونید از طریق فایل منیجر هاستتون ، محتوای پوشه cache را حذف کنید البته به غیر از فایل index.html موفق و پیروز باشید یا حق این کار را انجام دادم کش سیستم پاک شد ولی ماژول را که مجدد نصب کردم با موفقیت نصب شد ولی در ماژولها دیده نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من ماژول گلوبال نیوز را در لوکال و روی هاست نصب می کنم در لوکال تاریخ را هجری شمسی و در آخر خبر ادامه مطلب دارد ولی ذر هاست تاریخ را میلادی و دکمه ادامه مطلب به لاتینread moreتبدیل می شود سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین ...! این کار را انجام دادم کش سیستم پاک شد ولی ماژول را که مجدد نصب کردم با موفقیت نصب شد ولی در ماژولها دیده نمی شود منظورتون اینه که تو مدیریت ماژولها ، دکمه جدید رو هم که میزنید ، اونجا اسمش تو لیست اسامی ماژولها نمایش داده نمیشه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر