probing_online 15 ارسال شده در بهمن 92 سلام من طراحی قالب رو کاملا بلدم اما در مورد قالب های واکنش گرا هیج اطلاعاتی ندارم چطور می تونم قالب هایی که طراحی کردم رو واکنشگرا کنم ؟ حالا توسط bootstrap یا هر چیز دیگه ای. مطلب مناسبی پیدا نکردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در همون سایت bootstrap در نوع خود کلی نمونه کد برای این کار هست اگه طراحی بلد باشید با یک مطالعه کوچولو میتونید استارت کار رو بزنید یا حق 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 چطور می تونم قالب هایی که طراحی کردم رو واکنشگرا کنم ؟ با سلام اگر منظورتون تبدیل قالب عادی به قالب رسپانسیو هست ، به نظرم اگر قالب رو از ابتدا طراحی کنید خیلی راحت ترید و به دردسرش نمی ارزه حالا خودتون انجام بدید متوجه میشید چرا اینو میگم البته قبلا" تو سایت جومینــــــا پلاگینی منتشر شد برای موردی که فرمودید ، میتونه کمک خوبی باشه http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87.html برای منبع یادگیری هم همون سایت bootstrap که مهندس شمسی عزیز بهش اشاره کردند فوق العاده خوبه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در همون سایت bootstrap در نوع خود کلی نمونه کد برای این کار هست اگه طراحی بلد باشید با یک مطالعه کوچولو میتونید استارت کار رو بزنید یا حق طراحی رو بلدم اما مشکل زبان دارم. منبع فارسی پیدا نمی شه ؟ من اصل داستان bootstrap رو نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بوت استرپ یه فریم ورکه برای css هست که میتونید برا اسای اون سایت های ریسپانسیو هم طراحی کنید . @اگه صبور باشید بزودی اموزششو تو جومینا میزارم. یا حق 2 واکنش ها : رامین انگوتی و probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر