rezabest6 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این ویرایشگر نصب نشد ولی ویرایشگر jck editor با ایجاد یک تغییری نصب شد :idea: برای نصب ویرایشگر باید فایل زبان رو به فولدر اصلی jckeditor انتقال بدیم. آقای تهرانی لطفا این جابجایی رو در فایلی که در سایت جومینا قرار دادید ه انجام بدید که سایرین در نصب واسشون مشکل پیش نیاد.چون در فروم بحثی در مورد jckeditor نبود اینجا گفتم. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
metijoon 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام به دوستان کلیه کسانی که نمی توانند دانلود کنند حتما و حتما از اینترنت اکسپلورر استفاده کنند چون من هم با گوگل کروم نمی تونستم دانلود کنم مرورگرم را به اینترنت اکسپلورر تغییر دادم دانلود شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 من وقتی مطلبمو منتشر میکنم این ارور میاد: DB function failed with error number 126 Incorrect key file for table '/tmp/#sql_bfa06_1.MYI'; try to repair it SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.title AS name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM jos_content AS c LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = c.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = c.sectionid LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN jos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN jos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state != -2 ORDER BY section_name , section_name, cc.title, c.ordering LIMIT 0, 20 البته خبر منتشر میشه ها ! اما نمیدونم چرا این ارور میاد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 کسی راه حلی بلد نیست ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 ممنون عالی بود. واقعاً برام سواله چرا این افزونه مهم که حجمی هم نداره بصورت پیش فرض روی جوملا نیست و باید جدا نصب بشه!! اگر بخواهیم یک طرف متن باشه و روبروی اون عکس یا متن دیگه چیکار باید کرد؟ یکجا خونده بودم که این ویرایشگر لایه های مختلف رو ساپورت میکنه، چطوری میشه فعالش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در خرداد 90 اگر بخواهیم یک طرف متن باشه و روبروی اون عکس یا متن دیگه چیکار باید کرد؟ میتونید یه جدول دو ستونه داشته باشی یکجا خونده بودم که این ویرایشگر لایه های مختلف رو ساپورت میکنه، چطوری میشه فعالش کرد؟ کلید اون توی ویرایشگر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 اگر بخواهیم یک طرف متن باشه و روبروی اون عکس یا متن دیگه چیکار باید کرد؟ میتونید یه جدول دو ستونه داشته باشی یکجا خونده بودم که این ویرایشگر لایه های مختلف رو ساپورت میکنه، چطوری میشه فعالش کرد؟ کلید اون توی ویرایشگر هست درود اون جدول رو درست کردم ولی مشکلش اینه که خطوط جدول مشخصه، میشه خطوط جدول رو مثل word محو یا سفید کرد که معلوم نشه؟ گزینه فعال سازی لایه ها رو پیدا نکردم، تو خود ویرایشگره یا باید فعال بشه؟ به چه نامی هستش؟ سمت راست صفحه تب ها و توضیحات هستش و روبروی مطالب در سمت چپ عکسها و گزینه هاست، چطور میشه به این صفحه آرایی رسید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام در مورد جدول باید بگم که شما میتونید از دکمه toggleeditor استفاده کنید تا کدهای صفحتون مشخص بشه و در کدهای جدول باید border="0" قرار بدید. در مورد بقیش هم من با این ادیتور کار نکردم دوستانی که آشنا باشن راهنمایی میکنن شما رو در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 دوستان من مشکلم حل شد، ممنون از همه اونهایی که جواب دادن و دوستان و مدیران و ... که افزونه ها مفید رو معرفی کردن یا معرفی میکنن. همینطور که امیر حسین عزیز و me_hdy فرمودن بهترین و آسون ترین کار ایجاد جدول هستش، منم دیروز همین کار رو کردم ولی جدول مشخص بود با راهنمایی امیر حسین عزیز کد border="0" بررسی کردم که همین بود، قالب رو عوض کردم مشکل حل شد، قالب من قالب فارسی آبرون بود که بدلیل موقعیت های فراوان در قالب و طراحی بیش از 60 درصد سایت نمیشد قالب رو عوض کنم. کد رنگ مربوط به جدول رو با کمک این برنامه از اینجا گرفتم و در template.css این کد رو پیدا کردم و مقدارش رو به FFFFFF# تغییر دادم و مشکل حل شد. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست گرامی. من وقتی به صفحه نوشتن مطلب جدید میرم هیچ نوار ابزاری نشون نمی ده جریان چیه؟ لطفا زودتر کمکم کنید. ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز سوال جدید در تای÷یک جدید ! قبلا در این باره بحث شده سجستجو کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin 0 ارسال شده در مرداد 90 salam. in chatroo koja mizarin lotfan rahnemai konid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز اول شما نباید فینگلیش بنویسید و در این انجمن باید به صورت فارسی تایپ کنید. دوم شما باید سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sara123 0 ارسال شده در مهر 91 درود شهریار جان لینک مشکل نداره تست شد دوست محترم، با سپاس از زحماتتون میخواستم در تایید حرف این دوستان بگم که من هم با دانلود ابن فایل و تعداد دیگه ای که ظاهرا صفحه دانلودشون همون لینک تصویری ه خیریه هست مشکل دارم 0 فایلها بصورت HTML دانلود میشن ولی در سایت جدید دانلود تون این مشکل رو تا به حال نداشتم. یکی از دوستان گفته با یه ISP دیگه تست کنیم ! ! ! ! بنظرتون این پاسخ منطقی هستش؟! میشه خواهش کنم این فایل رو روی سرور جدیدتون دوباره آپلود کنید؟ چون فقط مشکل یک نفر نیست. از توجه ، وقت و حسن نیت شما دوستان سپاسگذارم. :angel: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام لینک پست اول بررسی شد و هیچ مشکلی نداشت با این حال در آپلودسنتر جدید جومینــــــا نیز آپلود کردم خدمت شما : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13497143591.zip password : www.joomina.ir موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DGLAP 0 ارسال شده در مهر 91 سلام موقع نصب این ارور رو میده Fatal error: Call to undefined method JXMLElement::getElementByPath() in /home/xxxx/xxxxx/xxxx/administrator/components/com_jce/install.php on line 86 لطفا راهنمایی کنید :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز این ارور مربوط به سازگار نبودن افزونه با نسخه جوملای شما میباشد شما میبایست نسخه سازگار با جوملاتون که احتمالا" 2.5 میباشد را از سایت سازنده دریافت و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshaq 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من روی جوملا 2.5 در لوکال نصب کردم خطای زیر رو میده: Fatal error: Call to undefined method JXMLElement::getElementByPath() in C:\xampp\htdocs\erafeat\administrator\components\com_jce\install.php on line 86 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست گرامی این نسخه افزونه برای جوملا 1.5 است شما باید نسخه ای را پیدا کنید که با جوملا 2.5 سازگار باشد. ********************** لطفا به جواب مدیران دقت کنید که دیگر باعث دادن اسپم نشود. ********************** در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 منم نمی تونم دانلود کنم . جدیدا خیلی ار لینک های دانلود مشکل داره ، بررسی کنید لطفا . دانلود تا مرحله آخر میره اما لینک آخری کار نمی کنه . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستای عزیز لینک دانلود مشکل داره من با پر *اک*سی هم تست کرم گفتم شاید بشه اما باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام تو همین تاپیک چند پست قبل تر لینک کمکی دادم اینم لینک پست : http://forum.joomina.ir/thread-2869-post-88398.html#pid88398 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در بهمن 91 با سلام و احترام افزونه رو دانلود کردم با رمز داده شده از حالت فشرده خارج کردم از قسمت مدریریت افزونه ها، هنگام بارگزاری و نصب افزونه صفحه سفید می شود و نصب نمی شود. لطفا بفرمایید علت چیست و برای رفع این مشکل راهنمایی بفرمایید . متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام این افزونه برای جوملا 1.5 است نه 2.5 دانلود برای جوملا 2.5 از سایت سازنده : http://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/joomla-25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در بهمن 91 سلام این افزونه برای جوملا 1.5 است نه 2.5 دانلود برای جوملا 2.5 از سایت سازنده : http://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/joomla-25 سلام در آموزشی که جدیدا با عنوان "آموزش ویدئویی ایجاد پاپ آپ و تولتیپ" منتشر شده است، زمانی که روی لینک دانلود ویرایشگر JCE کلیک می شود ابتدا به صفحه زیر هدایت می شویم : http://www.joomina.ir/joomla-farsi-content-setup/303-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-jce.html سپس در این صفحه مجدد لینک دانلودی برای JCE قرار داده شده است که با کلیک بر روی آن به صفحه فعلی هدایت می شویم. لطفا تصیحیح نمایید . متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر