ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 باسلام من یک فرم برای ثبت نام در یک همایش درون سایت ایجاد کردم که از طریق این فرم ثبت نام کنندگان میتونن اطلاعات خود رو ثبت کنند و فایل مقله خودشون رو بصورت pdf در فرم پیوست کنند و ارسال نمایند حالا من میخوام وقتی ثبت نام میکنند یک نسخه از فایل pdf ارسارلی برای ایمیل خودشون هم ارسال بشه + متن تشکر از ثبت نام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما یک آپلودر قرار بدید در قسمت خواص یا setting و بخش ایمیل کاربران » ویرایش ایمیل کاربران رو انتخاب کنید و کد زیر رو باید قرار بدید {name:value} اینجا name همان اسمی است که برای آپلودر گذاشتید.می توانید هر نامی قرار بدید ولی هر نامی که قرار دادید باید اینجا جای کلمه ی name تعویض کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) این کد را در کدام فیلد قرار بدم؟ cc bcc پاسخ به کدام فیلد؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط قدیر کیانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در بهمن 92 یک آپلودر قرار بدید درود آقای میری من تازه کار هستم . میشه یه نمونه آپلودر نام ببرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما منظور از آپلودر همان گزینه آپلودی است که در rsform قرار می دهید. جناب کیانی : اون cc و bc برای دریافت و قرار دادن آدرس ایمیل کاربران است. پایین تر از همون قسمت نوشته شده ویرایش ایمیل یا پیش نمایش ایمیل گزینه ویرایش را بزنید انجا باید قرار بدید 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 سلام داخل تگ های html بنویسم؟ بین تگ p? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما هر جور که بخواهید می توانید بنویسید. دایو بذارید یا p بذارید یا .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 دایو گذاشتم اما خود کد رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر