hojjat03 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام لطفا اگه امکانش هست کمک کنید چرا یه کلمه روسی افتاده کنار عنوان صفحه هر کاری کردم پیداش نکردم بد جور کلافم کرده رو تیتر مرورگر منظورمه جایی که اسم سایت هست www.zhinokala.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام مشکل با جوم شاپینگ! از بسته نصبی استفاده میکنید؟ در تنظیمات منوی صفحه نخست، برای نمایش صفحه ببینید عنوان چی نوشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام مشکل با جوم شاپینگ! از بسته نصبی استفاده میکنید؟ در تنظیمات منوی صفحه نخست، برای نمایش صفحه ببینید عنوان چی نوشته گفتم مشکل با جوم شاپینگ چون فقط وقتی خود کامپوننت رو رو صفحه اصلی میزارم این اتفاق میفته یادم نمیاد بسته نصبی هست یا نه . آخه اولش بسته نصبی بود بعد ایقد کلافم کرد که هی کم و زیادش کردم تا این قالب رو خودم ساختم گزاشتم روش. نمی دونم از نو ساختم یا همون بسته نصبی رو آبدیت کردم ولی از جومشاپینگی که جومینا ترجمه کرده استفاده می کنم . تو عنوان منو هم خود ژینوکالا رو نوشتم آقا فقط وقتی صفحه اصلی قرار بدم این اتفاق میفته ولی وقتی رو بقیه منو ها کلیک میکنی مشکل حله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام اصلا موردی که من گفتم رو نگاه کردین؟ منظورم عنوان منو نبود، عنوان صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام اصلا موردی که من گفتم رو نگاه کردین؟ منظورم عنوان منو نبود، عنوان صفحه اونم چک کردم مشکل از اون نیست . دقت کنید که فقط زمانی این اتفاق میفته که به عنوان پیشفرض قرارش میدم همون منو رو اگه رو پیشفرض نباشه مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر