رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام

اقا من یک افزونه می خوام که عکس هایی که در ادامه مطلب میزارم به صورت اسلاید نمایش داده بشه

از یکی پرسیدم گفت باید از کامپوننت استفاده نکنی

قبلا هم از اینجا 1 . 2 تا اسلاید شو دانلود کردم ولی نشد

الا جستجو کردم یا لینک دمو خراب بود یا پارسی نبودن

الانم نمونه ندارم

ببنید مثلا یک سایت عکس دارم معمولا 3تا عکس کوچک می کنند میزارند صفحه اول و بقیه تصاویر با اندازه بزرگ در ادامه مطلب

حالا من می خوام عکس های داخل ادامه مطلب به صورت اسلاید بیاد

اقا اگه میشه یک افزونه معرفی کنید که سنگین نباشه چون سرعت نت ایران خیلی ضعیفه اکثرا هم با dial-up میان نیمی خوام تا این باز مشیه یا یه عکس بخواد عوض کنه کفره بازدید کننده در بیاد

:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

همين كامپوننت morfeoshow كه فكر كنم اخيراً در جومينا منتشر شد به عنوان گالري تصاوير به همين درد ميخوره. اول كه عكسا رو آپلود كردي و كار ساخت گالري تموم شد يه كد بهت ميده مثل اين:

{morfeoshow 3}

كه ميتوني اين كد رو در ادامه مطلب كپي كني و عكساي داخل گالري به نمايش در مياد

يادتون نره كه اين كامپوننت يه پلاگين هم داره كه بعد از نصب بايد اونم فعال بشه

موفق باشيد

لینک به ارسال

بعد این باید عکس تو خود کامپوننت آپلود کرد ؟یا میشه جا دیگه آپلود کنی بعد بزاری داخل گالری ؟

منظور از کد همین شناسه پلاگینه ؟

لینک به ارسال

بعد این باید عکس تو خود کامپوننت آپلود کرد ؟یا میشه جا دیگه آپلود کنی بعد بزاری داخل گالری ؟

با سلام

بله. فکر نمی کنم بصورت پیشفرض این امکان باشه...

منظور از کد همین شناسه پلاگینه ؟

بله

پیروز باشید

لینک به ارسال

اینجوری اگه بخوای 10تا عکس آپلود کنی که 1ساعت طول میکشه !! فقط یک جا برای آپلود داره:1:

لینک به ارسال

اگر بخوای ده تا عکس آپلود کنی باید همه رو داخل پوشه www.mysite.com/components/com_morfeoshow/myphoto آپلود کنید و بعد داخل مدیریت کامپوننت اونجایی که عکس اضافه میکنی یه قسمت داره که تکی عکس آپلود میکنی و یه قسمت داره که اسمش توی کامپوننت انگلیسی که من دارم اینه:

Add Multiple Images

اینو که بزنی عکسایی رو که توی پوشه myphoto آپ کردی رو لیست میکنه و اونوقت میتونی عکسا رو انتخاب کنی و یک دفعه همه رو با هم به گالری اضافه کنی.

لینک به ارسال

با سلام

بله در کنترل پنل هاست به مسیر زیر بروید

components/com_morfeoshow

و تصاویرتون رو در پوشه myphoto کپی کنید و ادامه راهنمایی های دوست عزیزمون در پست بالا...

پیروز باشید

لینک به ارسال

با سلام

بله براحتی در لوکال نصب می شود...

حمید جان با توجه به پستهاتون در انجمن شما یه مشکل اساسی با این سیستم لوکال دارید ها:D

امیدوارم مشکلتون حل شه

پیروز باشید

لینک به ارسال

بله

چون باره اوله كه دارم كه با اينجور چيزا كار مي كنم كسيم نيست كه ازش يكم كمك بگيرم , اطلاعات قبليم ندارم , همين لوكال نيمدونستم چيه شايد قبل اين كه بفهمم لوكال چيه 10بار بيشتر جوملا رو رو هاست نصب كردم باز پاك كردم وقتي بهم مي ريخت

آفا نياز نيست كامپوننت بري تو wamp كپي كني ؟ همينجور كه رو هاست نصب مي كردم همينجوري بايد نصب كنم ؟

لینک به ارسال

بله شما بعد از نصب جوملا در لوکالتون الحاقات رو به همون صورت که در هاست نصب می کردید در لوکال هم نصب می کنید و نکته دیگر اینکه در لوکال نیازی به تنظیمات سطوح دستری و فعال و ست بودن ftp ندارید...

پیروز باشید

لینک به ارسال

ببینید وقتی میزنم آپلود شه یک صفخه سفید باز میشه که یک مسیرو ارور میده

مثلا الا خواستم کامپوننت هاستنیک رو نصب کنم این داد

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 45 bytes) in C:\wamp\www\joomla\libraries\joomla\language\language.php on line 353

این فایل language.php باید تو مسیری که داده کپی کنم ؟!

لینک به ارسال

با سلام

نه عزیز مشکل اینه که هنگام نصب با کمبود حجم مموری مواجه می شید و الحاقتون کامل نصب نمی شه که باید در فایل php.ini سیستم لوکالتون حجم مموری رو افزایش دهید... (قبلا در این خصوص در انجمن بحث و راه کار ارائه شده)

پیروز باشید

لینک به ارسال

با درود و احترام

وقتی آی پی رو میزنم یوزر و پسورد میخواد همون یوزری رو که تو جوملا ساختم میزنم قبول نمیکنه ممنون میشم راهنایی بفرمایید من باید ایجا چی بزنم؟

لینک به ارسال

سلام

حالا این سوال شما چه ربطی به عنوان تاپیک داشت!!:huh:

در مورد فراموش کردن پسوورد قبلا در انجمن بحث شده

کافیه شما جستجو کنید

در پناه حق...

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...