sb2max 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان . من اخیرا تنظیمات بهینه سازی سئو را فعال کرده ام و مطالب موجود در منوی افقی اصلی جوملا بدون هیچ مشکلی آدرسش رو کوتاه و بهینه نشان می دهد در حالی که صفحات مو جود در منوی آکاردئونی که توسط ماژول زیر ایجاد شده در صفحه فارسی نمی تونه نشون بده جالبه چون سایتم دو زباده هست در صفحه انگلیسی در بعضی از صفحات منوی مورد نظر ایجاد شده مشکلی نداره اما در صفحات فارسی این منو اصلا نشون نمی ده .لطفا کسی کمکم کنه . بعضی ها می گن این ماژول نمی تونه فارسی رو خوب ساپورت کنه ، یکی می گه از bt menu فارسی شده یا ساپورت فارسی می کنه استفاده کن ... نمی تونم پیداش کنمmod_vtem_accordion_menu_v1.3_j1.6-2.5 ماژول نصب شدهاینم سایتم خودتون هم ملاحضه بفرمایید منوی بالا کوتاه است و نام مستعاری که گذاشتیم نشون می ده ولی منوی آکاردئونی سمت راست طولانی بود و با عدم نمایش نام مستعار صفحات استhttp://www.besttriptour.comآیا کسی منوی آکاردئونی که بتونه با بهینه سئو مشکلی نداشته باشه سراغ داره ؟ به من کمک کنید ... سپاسگذارم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بفرمایید که با کدام منوها مشکل دارید ؟ من که مشکل خاصی ندیدم اسکرین شات قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر