میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 عرض سلام و ادب می خواستم بدونم که تفاوت عمده vis form و rs form تو چیه و کدومشون بهتره مطلب دوم هم اینکه توی vis form می خوام یکی از فیلدها به عنوان موضوع ایمیل تعریف بشه و داده ای گه بهش داده می شه رو به عنوان موضوع ایمیل ارسال کنه مثلا فیلد name رو که نام هست برای من به عنوان موضوع ایمیل ارسال کنه ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما rs form از نظر بنده بهتره تا جایی که یادم میاد مورد دوم تو rs form قابل حل است. البته امیدوارم اشتباه نکرده باشم 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 عرض ادب ورژن پولی و رایگان rsform چه تفاوتهایی با هم دارن؟ ارادتمند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما درسایت خود rsform بروید انجا مشخص می باشد 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 عرض سلام و ادب از دوستان کسی نیست که به سوال من جواب محبت کنه؟ مطلب دوم هم اینکه توی vis form می خوام یکی از فیلدها به عنوان موضوع ایمیل تعریف بشه و داده ای گه بهش داده می شه رو به عنوان موضوع ایمیل ارسال کنه مثلا فیلد name رو که نام هست برای من به عنوان موضوع ایمیل ارسال کنه ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر