padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان به جومشاپینگ قسمت محصولات چطوری زبان عربی را اضافه کنم؟ فعلا زبان فارسی و انگلیسی هست و می خوام زبان عربی را نیز به این ها اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دقیقا هون طور که فارسی رو اضافه کردید خیلی وقته باهش کار نکردم ولی تا جایی که یادمه کافیه کافیه فایل های زبان رو در دارکتوری lang کامپوننت قرار بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دقیقا هون طور که فارسی رو اضافه کردید خیلی وقته باهش کار نکردم ولی تا جایی که یادمه کافیه کافیه فایل های زبان رو در دارکتوری lang کامپوننت قرار بدین یا حق زبان فارسی و انگلیسی به طور پیش فرض روی جومشاپینگ نصب بود فایل هایی را که گفتید از کجا می تونم دانلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در از هر سایتی که عربیشو قرار داده باشه ! سایت های عربی. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر