zare 0 ارسال شده در خرداد 89 با سالام و عرض تشکر از این سایت خوب و جامع من یک وب سایتی رو تحت جوملا در لوکال هاستم طراحی کردم ... حالا می خام این سایت رو با این ویپگی ها و مطالبش به هاست اصلی خودم رو اینتر نت بدم اینکه همه این کار هار رو که یه بار تو لوکال کردم اینجام بکنم !!! خواستم بدونم امکان داره یا نه ؟ بیشتر توضیح بدید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام اول واقعاً معذت میخوام که نمیتونم آموزش رو همینجا قرار بدم ( خدا شاهده الان یه . هم وقت ندارم ) می تونید از این آموزش خوب که در 2 قسمت و به زبان فارسی نوشته شده است استفاده کنید : قسمت اول قسمت دوم فکر کنم اگه این هارو خوب مطاله کنید مشکی چیش نیاد با این حال اگه مشکلی پیش امد اینجا مطرح کنید . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در خرداد 89 سلام يه راه ديگه هم داره و اون استفاده از كامپوننت جوملاپك(joomlapack) هست. اين كامپوننت از سايت پشتيبان ميگيره و خودش اينستالر هم ميذاره! در واقع با پشتيبان گيري از سايتتون توسط اين كامپوننت ميتونيد يه فايل زيپ همراه با اينستالر از سايتتون داشته باشيد و اونو مثل جوملاي معمولي روي هاست بارگذاري و نصب كنيد! اينم لينك دانلود: http://dl.joomina.ir/file.php?file=0c9292388d3cbfe6fded933dfccae9fd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zare 0 ارسال شده در خرداد 89 با عرض تشكر من همه اين كار ها رو كردم و بجاي فارسي ها علامت سوال ؟؟؟؟؟؟؟ افتاد ... utf-8 هم كردم جواب نميده .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام دوست عزیز روش رفع مشکل ؟؟؟ قبلا در انجمن مطرح شده لطفا قبل از ارسال پست سرچ کید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر