padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 سلام پلاگین زبان را فعال کردم ماژول هم فعال کردم منو ها را هم تنظیم کردم زبان فارسی و انگلیسی هم به زبان ها اضافه کردم اما نمی دونم چرا توی سایت پرچم ها را نشون نمی ده تصویر پیشوند انگلیسی روی en بود و فارسی هم روی fa قرار دادم چرا پرچم را نشون نم ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام تو منو پرچم ها رو براتون میاده ؟ یک ایتم از منو های زبان های خاصه رو منوی اصلی قرار دادین ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 با سلام تو منو پرچم ها رو براتون میاده ؟ یک ایتم از منو های زبان های خاصه رو منوی اصلی قرار دادین ؟ یا حق تو منو پرچم ها نشون نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) ---------------- ---------- ------------- ---------------- ------------- از کار هایی که انجام دادم عکس گرفتم ویرایش شده بهمن 92 توسط padidehco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به دلیل این پرچم ها رو نمیاره که شما منو پیش فرض برا اون زبان رو تعیین نکردید پیشنها میکنم یک بار از روی کتاب اموزی جوملا که توسایت هست این مراحل رو طی فرمایید یا حق 1 واکنش ها : padidehco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر