shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من میخواهم فونت قالبم رو تغییر بدم چندتا سوال دارم من می خواهم کل فونت سایت بی نازنین کنم این فونت رو از کجا باید دانلود کنم قالب من template.css ندارد کلا باید چکار کنم من اموزش ها را خوندم ولی جواب نداد رو قالب عکس ها ی جاهایی که میخواهم تغییر بدم رو انداختم و حتی از خود قالب هم عکس گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! برای اینکار باید فونت موردنظرتون رو در پوشه fonts قرار بدید و در css با استفاده از دستور font-face فونت را ابتدا تعریف کنید و سپس به تگ مربوطه تخصیص بدید برای راهنمایی نیاز هست که آدرس سایتتون رو قرار بدید تا کدهای سایتتون بررسی بشن موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! برای اینکار باید فونت موردنظرتون رو در پوشه fonts قرار بدید و در css با استفاده از دستور font-face فونت را ابتدا تعریف کنید و سپس به تگ مربوطه تخصیص بدید برای راهنمایی نیاز هست که آدرس سایتتون رو قرار بدید تا کدهای سایتتون بررسی بشن موفق و پیروز باشید یا حق ممنون من می خواستم بدونم فونت را ازکجا دانلود کنم و اینکه میشه کاری کرد که فونت در تمام قالب یکجا اعمال بشه یا باید هر قسمت رو جداگانه کده font-face رو اضافه کنم ادرس سایت http://p5x.co/28280 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام برای دانلود فونت ، داخل نت جستجو کنید برای اینکه فونت به کل قالب اعمال بشه باید فونت رو به تگ body تخصیص بدید منتهی بسته به اینکه کدنویسی css قالب چگونه انجام شده باشه نمیشه گفت که بصورت صد در صد جواب بده قالب شما هم به همین صورت است و باید یکسری از قسمتها رو جداگانه کدنویسی کنید ولی نوشتن دستور font-face همون یکبار کافیه . در مورد نحوه نوشتن این دستور دیگه توضیح نمیدم چون قبلا" راجع به اون زیاد بحث شده و مثالهای زیادی هست . سرچ کنید برای قسمتهایی که روی تصویر مشخص کردید ، کافیست در انتهای مسیر new/templates/yoo_revista/css/rtl.css کد زیر را وارد کنید h3.module-title, div.module p span[style], div.module p span strong span[style] { font-family: 'bnazanin' !important; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 با سلام برای دانلود فونت ، داخل نت جستجو کنید برای اینکه فونت به کل قالب اعمال بشه باید فونت رو به تگ body تخصیص بدید منتهی بسته به اینکه کدنویسی css قالب چگونه انجام شده باشه نمیشه گفت که بصورت صد در صد جواب بده قالب شما هم به همین صورت است و باید یکسری از قسمتها رو جداگانه کدنویسی کنید ولی نوشتن دستور font-face همون یکبار کافیه . در مورد نحوه نوشتن این دستور دیگه توضیح نمیدم چون قبلا" راجع به اون زیاد بحث شده و مثالهای زیادی هست . سرچ کنید برای قسمتهایی که روی تصویر مشخص کردید ، کافیست در انتهای مسیر new/templates/yoo_revista/css/rtl.css کد زیر را وارد کنید h3.module-title, div.module p span[style], div.module p span strong span[style] { font-family: 'bnazanin' !important; } موفق و پیروز باشید یا حق ممنون فقط فونت بی نازنین رو باید در هاست من باشد؟ و معمولا از چه فونتی استفاده بشه بهتر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام نه لزومی به بودن حتمی روی هاست نیست ولی اگر فونت رو روی هاست خودتون قرار بدید بهتره والا فونتهای تزیینی خیلی کم پیدا میشن که با همه مرورگرها سازگار باشند ، بنابراین فونتی رو که انتخاب کنید که علاوه بر انطباق نسبت به قالبتون با مرورگرها هم سازگار باشند اگر به همون دستورالعملهای font-face دقت کنید متوجه میشید که چه فونتی رو انتخاب کنید . مثلا" این یه نمونه : http://css-tricks.com/snippets/css/using-font-face موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 با سلام نه لزومی به بودن حتمی روی هاست نیست ولی اگر فونت رو روی هاست خودتون قرار بدید بهتره والا فونتهای تزیینی خیلی کم پیدا میشن که با همه مرورگرها سازگار باشند ، بنابراین فونتی رو که انتخاب کنید که علاوه بر انطباق نسبت به قالبتون با مرورگرها هم سازگار باشند اگر به همون دستورالعملهای font-face دقت کنید متوجه میشید که چه فونتی رو انتخاب کنید . مثلا" این یه نمونه : http://css-tricks.com/snippets/css/using-font-face موفق و پیروز باشید یا حق ممنون فقط یک سوال این دستور h3.module-title, div.module p span[style], div.module p span strong span[style] { font-family: 'bnazanin' !important; } می شود به جای ان از دستور font face استفاده کرد یعنی جواب میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر