mstfatata 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز من فروشگاه ساز ویرچومارت رو نصب کردم و می خواستم پلاگین سیستم فروش اکانت جومینا رو هم روش نصب کنم ولی موقع نصب ارور میده : SQL Error DB function failed with error number 1146 این ارورو پیگیری کردم گفنتد که باید پسوند جداول sql رو با پسوند فایل install.sql جایگزین کن. این کارو کردم ولی دوباره ارور زیر می ده: JInstaller: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1050 Table 'payjl_vm_pin_config' already exists SQL=CREATE TABLE `payjl_vm_pin_config` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `product_id` int(11) NOT NULL, `minimum` int(11) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), KEY `product_id` (`product_id`) );SQL =CREATE TABLE `payjl_vm_pin_config` ( `id` int(11) NOT NULL auto_increment, `product_id` int(11) NOT NULL, `minimum` int(11) NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (`id`), KEY `product_id` (`product_id`)); دوباره این ارورو پیگیری کردم و دیدم می گه جداول وجود داره . الان باید چیکار کنم. ممنون می شم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خب این ارور کاملا" واضحه که داره چی میگه داره میگه ، شما در حال ایجاد جدولی هستید که از قبل وجود داشته است یعنی جدول payjl_vm_pin_config ابتدا از دیتابیستون بک آپ تهیه کنید و سپس این تیبل را حذف کنید و sql تون رو ایمپورت کنید راه دیگه اینه که sql تون رو ویرایش کنید و به جای CREATE TABLE از CREATE TABLE IF NOT EXISTS استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام ممنون از پاسخگویی تون من چون تازه کار هستم نتونستم این کارو انجام بدم. اگه لطف کنید و راهنمایی کنید چطوری می تونم فروشگاه ساز ویرچومارت و با سیستم فروش اکانت جومینا منطبق کنم ممنون می شم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام اگر منظورتون لینک زیر هست که این پلاگین نیست ! کامپوننته http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html اگر منظورتون همینه بگید بررسی کنم . اگر نه ، لینک بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام و خسته نباشید بله دقیقا منظورم همین کامپوننت هست. آیا این کامپوننت باید به صورت مجزا نصب بشه یا روی ویرچومارت. در کل اگه کمکم کنید که چطوری می تونم فروشگاه با سیستم فروش لایسنس راه بندازم ممنونتون می شم. بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام شما مگه چطور نصب کردید که ارور داد ؟ کافیه همونطور که ویرچومارت رو از طریق قسمت مدیریت افزونه ها نصب میکنید اون کامپوننت رو هم از همون قسمت مدیریت افزونه ها نصب کنید مثل اینکه دو تا افزونه دارید نصب میکنید قبل از نصب ، بسته را اکسترکت کنید و وارد مسیر زیر شوید extension/com_joominapincode/admin/install/sql/install.sql بعد مطابق اونچه که تو پست شماره 2 توضیح دادم انجام بدید و فایل را با انکودینگ UTF-8 ذخیره کنید و مجددا" بسته را زیپ کنید و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام ممنون از پاسخگویی تون. همون کارایی که فرمودید رو انجام دادم ولی بازم نشد. [*]JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1146 مواجه شد [color=#FF0000]Table 'virtumart.jos_vm_function' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_vm_function` (`module_id`, `function_name`, `function_class`, `function_method`, `function_description`, `function_perms`) VALUES (2, 'pinAdd', 'pin.class', 'add', 'ورود پين کد هاي جديد در پايگاه داده', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDelete', 'pin.class', 'delete', 'حدف شماره هاي پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDisable', 'pin.class', 'disable', 'غير فعال سازي پين کد ها.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinEnable', 'pin.class', 'enable', 'فعال سازي يم پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinFree', 'pin.class', 'free', 'حدف يک پين کد از يک فاکتور', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinImport', 'pin.class', 'import', 'ورود پين کد ها از فايل CSV ', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinSetMinimum', 'pin.class', 'setMinimum', 'براي يک محصول تعريف موجودي مجاز حداقل در انبار را تعريف نماييد', 'storeadmin,admin');[/color] SQL = INSERT INTO `jos_vm_function` (`module_id`, `function_name`, `function_class`, `function_method`, `function_description`, `function_perms`) VALUES (2, 'pinAdd', 'pin.class', 'add', 'ورود پين کد هاي جديد در پايگاه داده', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDelete', 'pin.class', 'delete', 'حدف شماره هاي پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDisable', 'pin.class', 'disable', 'غير فعال سازي پين کد ها.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinEnable', 'pin.class', 'enable', 'فعال سازي يم پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinFree', 'pin.class', 'free', 'حدف يک پين کد از يک فاکتور', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinImport', 'pin.class', 'import', 'ورود پين کد ها از فايل CSV ', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinSetMinimum', 'pin.class', 'setMinimum', 'براي يک محصول تعريف موجودي مجاز حداقل در انبار را تعريف نماييد', 'storeadmin,admin'); [/*] [*]نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1146 مواجه شد [color=#FF0000]Table 'virtumart.jos_vm_function' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_vm_function` (`module_id`, `function_name`, `function_class`, `function_method`, `function_description`, `function_perms`) VALUES (2, 'pinAdd', 'pin.class', 'add', 'ورود پين کد هاي جديد در پايگاه داده', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDelete', 'pin.class', 'delete', 'حدف شماره هاي پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDisable', 'pin.class', 'disable', 'غير فعال سازي پين کد ها.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinEnable', 'pin.class', 'enable', 'فعال سازي يم پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinFree', 'pin.class', 'free', 'حدف يک پين کد از يک فاکتور', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinImport', 'pin.class', 'import', 'ورود پين کد ها از فايل CSV ', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinSetMinimum', 'pin.class', 'setMinimum', 'براي يک محصول تعريف موجودي مجاز حداقل در انبار را تعريف نماييد', 'storeadmin,admin');[/color] SQL = INSERT INTO `jos_vm_function` (`module_id`, `function_name`, `function_class`, `function_method`, `function_description`, `function_perms`) VALUES (2, 'pinAdd', 'pin.class', 'add', 'ورود پين کد هاي جديد در پايگاه داده', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDelete', 'pin.class', 'delete', 'حدف شماره هاي پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinDisable', 'pin.class', 'disable', 'غير فعال سازي پين کد ها.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinEnable', 'pin.class', 'enable', 'فعال سازي يم پين کد.', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinFree', 'pin.class', 'free', 'حدف يک پين کد از يک فاکتور', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinImport', 'pin.class', 'import', 'ورود پين کد ها از فايل CSV ', 'storeadmin,admin'), (2, 'pinSetMinimum', 'pin.class', 'setMinimum', 'براي يک محصول تعريف موجودي مجاز حداقل در انبار را تعريف نماييد', 'storeadmin,admin'); [/*] ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد افزودن BBcode نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام این افزونه چون با جوملا 1.5 هم سازگار هست به همین دلیل در sql نویسی که انجام شده ، پیشوند پیشفرض در جداول جوملا 1.5 مدنظر قرار گرفته است یعنی jos اما تو جوملاهای 1.6 به بالا پیشوند جداول ممکنه دیگه jos نباشه خطای فوق هم دلیلش همینه یعنی پیشوند جداولتون قطعا" چیز دیگری به غیر از jos بوده که خطا داده مجددا" اون فایل sql را ویرایش کنید و به جای jos_ علائم زیر را جایگزین کنید #__ موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام و خسته نباشید بازم خیلی ممنونم از پاسخگویی تون همون کاریی که تو پست بالا فرمودید انجام دادم ولی متاسفانه همون ارور پست قبلی رو می ده. لطفا اگه میشه کمکم کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در آبان 93 سلام و خسته نباشید بازم خیلی ممنونم از پاسخگویی تون همون کاریی که تو پست بالا فرمودید انجام دادم ولی متاسفانه همون ارور پست قبلی رو می ده. لطفا اگه میشه کمکم کنید. ممنون با سلام وخسته نباشید از دوستان کسی کمک نمی کنه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر