omidzamani 3 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام بچه ها من به کامپوننتی نیاز دارم که بتونم باهاش فاکتور صادر کنم و میخوام فارسی و نسخه جوملا2.5 باشه.من توی یک سایت یک نمونه تز این کامپوننت را پیدا کردم خیلی ازش خوشم اومده.لطف کنین اگه کسی میدونه اسمش چیه یا لینک دانلود داره لیکن دانلدشو بهم بده اینم لینک سایتی که از صدور فاکتورش خوشم میاد لطفا اگه کسی این کامپوننت را میدونه چی هست و از کجا میشه پیداش کرد به منم بگید ویرایش شده بهمن 92 توسط omidzamani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست خوبم نام اين كامپوننت در زير فرم اومده اگر يكم دقت كنيد... جستجو كنيد مي توانيد لينك دانلود هم پيدا كنيد. موفق باشيد 1 واکنش ها : omidzamani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidzamani 3 ارسال شده در بهمن 92 دوست خوبم نام اين كامپوننت در زير فرم اومده اگر يكم دقت كنيد... جستجو كنيد مي توانيد لينك دانلود هم پيدا كنيد. موفق باشيد من از طریق همین نام رفتم تو گوگل جستجو کردم نتونستم چیزی پیدا کنم.اگه شما لینک دانلود ازش دارید به منم بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 قرار دادن لينك دانلود مقدور نيست شما به صورت فارسي هم كه جستجو كنيد براي كامپوننت صدور فاكتور به اين كامپوننت مي رسين... موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر