M K 2 3 ارسال شده در بهمن 92 سلامدوستان بهترین افزونه ایجاد فروشگاه که هم کامل باشه و هم از زبان پارسی کامل پشتیبانی کنه و هم قابل اتصال به پرداخت انلاین (شتاب) باشه کدومهسپاس از همه دوستان و مدیران گرامی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 سلام، براي جوملا 2 افزونه قدرتمند "جوم شاپينگ" و "ويرچومارت" هست كه اگر يك مقدار جستجو مي كرديد حتما به اين نتايج مي رسيدين... هر دو قوي هستند و فارسي و امكان اتصال به درگاه هم داره... در مورد ويژگي هاشون جستجو كنيد ديگه !! 1 واکنش ها : sepehr2013 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام سپاس از شما من یک بسته نصبی خارجی نصب کرده ام اما هر چه تلاش میکنم فارسی ساز ئیرچومارت گیرم نماید. لطفا اگر لینک دانلودی دارید قرار دهید. سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لینک دانلود از سایت سازنده : http://virtuemart.net/community/translations/core-modules-plugins-language-packs/virtuemart/fa-IR موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr2013 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام، براي جوملا 2 افزونه قدرتمند "جوم شاپينگ" و "ويرچومارت" هست كه اگر يك مقدار جستجو مي كرديد حتما به اين نتايج مي رسيدين... هر دو قوي هستند و فارسي و امكان اتصال به درگاه هم داره... در مورد ويژگي هاشون جستجو كنيد ديگه !! با سلام خدمت شما دوست عزيز ميخواستم بدونم ايا براي استفاده از ويرچومارت در هاست بايد پولي بابت درگاه الكترونيكي بدي يا بايد شماره كارت عابر بانك رو بدي تا بياد تو حسابت خوهش ميكنم به من كمك كنيد رفتم بانك بهم گفتن اگه بخواي در گاه الكترونيكي داشته باشي بايد حداقل 100 ميليون تومن تو حسابت باشه ویرایش شده اسفند 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 92 با سلام هیچ کدوم ! با عرض معذرت ایشون هم غلط کردن و هدفشون این بوده که شمارو بپیچونه شما ابتدا باید نماداعتماد رو تهیه کنی /برو به سایت enemad / و بعد به بانک مربوطه بری/ در حال حاظر یکی از خوبها ملت هست / و درخواست بدی تا .. البته کلی گفتم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در اسفند 92 شما تنها به یک شماره حساب نیاز دارید همین و بس ، نیازی به هیچ گونه مبلغی نیست اول بانک درخواست ، سپس از طریق سایت به پرداخت پیگیری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر