hosein3p 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خدمت دوستان من یه مشکل کوچیک در قسمت منوی دوم سایت دارم که نمی دونم از قالب هست از چیزه دیگر . . . این مشکل این هست وقتی روی این گزینه از منو موس رو نگه میداری نوشته به صورت کامل نشان داده نمیشه . . . ادرس سایت www.daghighabzar.ir ممنون میشم یکی که تخصص داره کمکم کنه . . . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در خط 172 مسیر templates/DaghighAbzar/css/style.css کد زیر قرار دارد section#maincontent { background-color: #031239; direction: rtl; min-height: 800px; overflow: auto; padding-top: 40px; width: 100%; } در کد فوق مقدار overflow را برابر visible قرار دهیدموفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein3p 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در خط 172 مسیر templates/DaghighAbzar/css/style.css کد زیر قرار دارد section#maincontent { background-color: #031239; direction: rtl; min-height: 800px; overflow: auto; padding-top: 40px; width: 100%; } در کد فوق مقدار overflow را برابر visible قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق سلام همین کارو کردم عزیز اما بازم اینجوریه :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من الان دارم درست میبینم کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein3p 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من الان دارم درست میبینم کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام دوباره . . . به نظر میاد مشکل حل شده اما مشکل قبلی که در تاپیک این تاپیک زدم پیش اومده پشت زمینه سایتموندم چکار کنم دیگه :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به همون کدی که تو پست شماره 2 قرار دادم خط زیر را اضافه کنید display: table-caption; موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein3p 2 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام به همون کدی که تو پست شماره 2 قرار دادم خط زیر را اضافه کنید display: table-caption; موفق و پیروز باشید یا حق با سلام خدمت آقای صقر علی . . . ممنون از شما مشکل بر طرف شد . . . سپاس فراوان . . . ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی خواهش میکنم /// برای تشکر از ارسال پست خودداری فرمایید و فقط از دکمه پسندیدم استفاده کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر