shahin110 9 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) نسخه رایگان اون بیشترین امکانات رو داره و در صورتی که بخواهید امکانات بیشتری داشته باشید باید نسخه های تجاری اون رو بخرید لینک صفحه اصلی شرکت سازنده لینک دانلود نسخه رایگان ویژگی ها:نصب آسانپشتیبانی آواتارساخت اتاق های چتارسال و دریافت فایلارسال و ذخیره مکاتباتچت بار فیسبوککوچک کردن و بستن چت باکس هاقابلیت چت در هنگامی که صفحات دیگر را می بینیدگزینه ی نام کاربری یا nicknameپشتیبانی از BBCodeکوتاه کردن لینک ها پشتیبانی از تم های WYSIWYG راهنمای فارسی: نسخه رایگان را دانلود کنید : لینک دانلود از سرور جومینا فایل پیوست را باز کنید و فایل english.php را در آرشیو اصلی کامپوننت و در پوشه lang کپی کنید تا به جای فایل english.php در آرشیو ذخیره شود. (شرمنده چون نمیتونم بیشتر از 500 کیلوبایت آپلود کنم) (اگر ادمین میتونن این کار رو انجام بدن و فایل رو برای آپلود قرار بدن من محدودیت آپلود دارم) farsi.zip ویرایش شده بهمن 92 توسط shahin110 2 واکنش ها : mr.lvlrf و arash_joun نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر