majid1605 0 ارسال شده در اسفند 89 <?php if ($logo): ?> <?php endif;?> <?php if (!$logo ): ?> <?php echo htmlspecialchars($templateparams->get('sitetitle'));?> <?php endif; ?> <?php echo htmlspecialchars($templateparams->get('sitedescription'));?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_SKIP_TO_CONTENT'); ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_JUMP_TO_NAV'); ?> <?php if($showRightColumn ):?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_JUMP_TO_INFO'); ?> <?php endif; ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_NAV_VIEW_SEARCH'); ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_NAVIGATION'); ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_SEARCH'); ?> <?php if ($navposition=='left' AND $showleft) : ?> <?php endif; ?>> <?php if ($this->countModules('position-12')): ?> <?php endif; ?> <?php if ($this->getBuffer('message')) : ?> <?php echo JText::_('JNOTICE'); ?> <?php endif; ?> <?php if ($showRightColumn) : ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION'); ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_TEXTRIGHTCLOSE'); ?> <?php endif; ?> <?php if ($navposition=='center' AND $showleft) : ?> <?php endif; ?> <?php if ($showbottom) : ?> <?php endif ; ?> <?php echo JText::_('TPL_BEEZ2_POWERED_BY');?> Joomla!® نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز فایل index.php برای 1.6 تغییر خاصی نکرده . اگه شما با ساختار index.php 1.5 آشنا هستید با همون روال پیش برید . مشکل پیش نخواهد امد . *** البته اگه با ساختار آشنا باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در اسفند 89 راستش آشنایی زیادی با ساخت قالبها ندارم فقط اموزشها ویدوئویی آقای تهرانی رو دیدم .البته css رو بلدم .با html هم اشنایی دارم فقط مشکلم phpهستش .اگه یه توضیح در مورد تعریف موقعیتها و کدهای php فایل index داده بشه کمک بزرگی بهم میکنه. . البته این دوتا فایل دیگه مربوط به چی میشن component.php error.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام در مرورد موقعیت ها امیرجان تو آموزشش توضیح دادند ... باز برای اینکه اطلاعاتتون بالاتر بره تو بخش "معرفعی سایت ها " یک سایت برای اینکار معرفعی کردم که کدهای قالب رو برسی کرده میتونید از اون کمک بکیرید . در مورد اون دوتا فایل : نیازی این که حتما فایل ها رو ایجاد کنید ... و اینها میتونه چیزهای متفاوتی باشه ... ولی از اسمشون احتمال میدم انطور باشه : تنظیمات مربوط به مطالب و خطا ها در این فایل ها گنجانده شده . بازم میگم نیازی به ایجا این فایل ها نیست . شما میتونید همه چیز رو در index.php تعریف کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در اسفند 89 کدوم یاست رو مگید. من هیچکدوم از قالبهای1.5 رو نتونستم واسه 1.6 استفاده کنم .این یعنی که تحوه کدنویسی 1.6 تغییر کرده . می خواستم بدونم این تغییرات چه چیزایی هستن آخه یه قالب اماتوری طبق همون آموزشها ایجاد کردم ولی توی 1.6 جوا نداد .ام توی 1.5 مشکلی نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام این تایپیک رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-2604.html اگه وقت شد سعی میکنم برای تبدیل قالبها یک آموزش تهیه کنم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1605 0 ارسال شده در اسفند 89 <?php echo $app->getCfg('sitename'); ?> <?php if( $this->countModules('left') and ($this->countModules('right') || $social_media) ) : ?> <?php elseif( !$this->countModules('left') and ($this->countModules('right') || $social_media) ) : ?> <?php elseif( $this->countModules('left') and (!$this->countModules('right') || !$social_media) ) : ?> <?php else: ?> <?php endif; ?> <?php if ( $phone || $email || $address ) : ?> <?php if ( $phone ) : ?><?php echo $phone; ?> <?php endif; ?> <?php if ( $email ) : ?><?php echo $email; ?> <?php endif; ?> <?php if ( $address ) : ?><?php echo $address; ?> <?php endif; ?> <?php endif; ?> <?php if( $this->countModules('left') ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ($this->getBuffer('message')) : ?> <?php endif; ?> <?php if( $this->countModules('right') || $social_media ) : ?> <?php if ( $social_media ) : ?> <?php if ( isset( $social_media_title ) && strlen( $social_media_title ) > 0 ) : ?><?php echo $social_media_title; ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $facebook ) && strlen( $facebook ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $twitter ) && strlen( $twitter ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $myspace ) && strlen( $myspace ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $linkedin ) && strlen( $linkedin ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $youtube ) && strlen( $youtube ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $vimeo ) && strlen( $vimeo ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $flickr ) && strlen( $flickr ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $digg ) && strlen( $digg ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $skype ) && strlen( $skype ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $deviantart ) && strlen( $deviantart ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $ebay ) && strlen( $ebay ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php if ( isset( $icq ) && strlen( $icq ) > 0 ) : ?> <?php endif; ?> <?php endif; ?> <?php endif; ?> <?php $sg = ''; include "templates.php"; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر