رفتن به مطلب
nava

مشکل با جی کامنت

پست های پیشنهاد شده

دوستان خوبم سلام

من میخواستم کە طول و ارتفاع جی کامنت رو بزرگتر کنم ، یعنی جایی کە کامنت در آن  طوری نوشتە می شود طول  و عرضش زیاد شود و فیلدهای نام، ایمیل و وبسایت جوری باشە کە طولش بیشتر باشە مثل تصویر زیر:

http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13909026621.jpg

حالا ممنون میشم کمک کنید یا بگید چەجوری انجامش دهم.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

در مورد کادر نظر تو پست شماره 22 تاپیک زیر توضیحات رو دادم

http://forum.joomina.ir/topic/11118-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/page-2#entry117191

برای فیلدها هم کافیست در همون مسیر در حدود خط 106 مقدار width را در کد زیر به دلخواه خود تغییر بدید

#comments-form input {width: 170px;margin-bottom: 2px;height: 1.5em}

موفق و پیروز باشید
یا حق

لینک به ارسال
ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

در مورد کادر نظر تو پست شماره 22 تاپیک زیر توضیحات رو دادم

http://forum.joomina.ir/topic/11118-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/page-2#entry117191

برای فیلدها هم کافیست در همون مسیر در حدود خط 106 مقدار width را در کد زیر به دلخواه خود تغییر بدید

#comments-form input {width: 170px;margin-bottom: 2px;height: 1.5em}

موفق و پیروز باشید

یا حق

خیلی خیلی ممنون از جواب شما 

حالا اگە میشە راهنمایی کنید کە چە جوری میشە نوشتە فیلدهای بالای کادر کە می افتند سمت چپ  بشە کە در سمت راست فیلد یا بالای آن قرار بگیرند؟

خیلی خیلی ممنونت میشم کمک کنید

ویرایش شده توسط nava

لینک به ارسال

با سلام دوبارە خدمت شما آقای صفرعلی
من هنوز سایتم راه اندازی نشدە اگە میشە بگید چەکار کنم ممنون میشم
www.bewran.nl

لینک به ارسال

با سلام

سایتتون که آفلاینه و نمیشه کاری کرد

به هر حال تو همون کدی که تو پست شماره 2 گذاشتم میتونید خاصیت float را اضافه کنید و مقدار آن را برابر left قرار بدید اما اینکه چه وضعی نسبت به لیبلها پیدا کنه کمی جای سوال داره چون ممکنه بین این دو فاصله ایجاد بشه . اگر هم این اتفاق افتاد از خاصیت margin استفاده کنید

موفق و پیروز باشید

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...