asadpur 22 ارسال شده در بهمن 92 سلام اساتید محترم .. این سایت رو بببینید و قسمت سمت چپ آخرین نظرات که بصورت اسکرولی هستش ./ مشکلم اینجاست هرکس که نظر میده وقتی اسمش رو مینویسه بعد از اسم یه کلمه گفته ها گذاشته میشه . نمیدونم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم تا این گفته ها یا برداشته بشه یا اسمش رو عوض کنم . مثلا : روشنفکر و تهاجم فرهنگیمحمد صادق گفته ها "سلام جاي بسي خوشحالي است بابت راه اندازي سايت وراوي سلام." تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از چه افزونه ای استفاده می کنید؟ در فایل ترجمه همان افزونه در پوشه language ان تغییرش بدید. یعنی عین عبارت ترجمه شده را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما از چه افزونه ای استفاده می کنید؟ در فایل ترجمه همان افزونه در پوشه language ان تغییرش بدید. یعنی عین عبارت ترجمه شده را پاک کنید آقای میری من از جی کامنت استفاده میکنم . ولی فایل لنگویچ نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما در پوشه language خود جوملا و پوشه زبان افزونه بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر