golbazi 31 ارسال شده در بهمن 92 با سلام یک قالب طراحی کردم که میخواهم در صفحه اصلی این قالب فقط اسلاید شو و منو های بالا ظاهر شوند و هنگامی که بر روی منو ها کلیک می کنیم به مطلب مربوط به منو برویم این کار رو انجام دارم اما موقیت content در صفحه اصلی قالب نیز فعال است این موقعیت هم دارای استایل است و در صفحه اصلی استایل نمایش داده میشه و من میخوام نباشه فقط در مطالب استایل و موقعیت فعال باشه لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام یه راهی که به ذهنم میرسه و فکر کنم جواب بده اینه که تو فایل ایندکس تون بعد از درج کد مربوط به نمایش مطالب ، یه شرط تعریف کنید که اگر اون دایوی که مطالب داخلش نشون داده میشه ، تهی بود یا وجود نداشت آنگاه یه استایلی رو به اون دایو یا دایو باقی مانده اعمال کنه البته مشابه همین با جی کوئری هم میشه انجام داد ولی به این روش راحتتره چون ممکنه با جی کوئری یه وقت دچار مشکلات تداخلی بشید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : golbazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 آموزش نحوه استایل دهی به هر صفحه از جوملا به صورت اختصاصی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر