hojjat03 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام ببخشید میشه کمک کنید . چطور باید این افزونه رو راستچین کنم پیشنمایش بعد از نصب رو گزاشتم + خود افزونه باید چه فایلیش رو و کجاش رو دستکاری کنم ممنون com_faqbook-1.5.4-farsi.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دموی انلاین قرار بدید و بفرمایید دقیقن کجا را می خواهید راستچین کنید ... ؟ 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما دموی انلاین قرار بدید و بفرمایید دقیقن کجا را می خواهید راستچین کنید ... ؟ دارم آفلاین میسازمش عکس رو همراه افزونه پیوست کردم در پست اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما با عکس نمیشه به کدها دسترسی پیدا کرد. اگر بتونید دمو قرار بدید که اکی میشه والا باید خودتون اکی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در بهمن 92 بفرماید اینم لینک http://bazarche.cafetarh.net/index.php?option=com_faqbook&view=category&id=17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ابتدا وارد مسیر components/com_faqbook/css/faqbook.css شوید و مطابق زیر تغییرات بدید line 332 .vote .vote-div { text-align: right; } تغییر بدید left را به right line 304 .vote p { display: inline-block; float: left; margin: 0 15px 0 0 !important; vertical-align: top; } تغییر بدید right را به float مقدار line 191 #right-list { background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF; display: inline-block; padding-left: 2%; text-align: left; width: 66%; } تغییر بدید right را به text-align مقدار line 132 #left-list { display: inline-block; float: left; text-align: left; vertical-align: top; width: 32%; } تغییر بدید right را به text-align مقدار کد زیر را هم به انتهای همین فایل اضافه کنید div#right-list div#subcat18 h3 a { margin: 0 0 0 -10px; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر