fundorp 1 ارسال شده در بهمن 92 درود من افزونه جی کامنت نسخه3رو دانلود و نصب کردم اما نمیدونم چجوری اونو به عنوان افزونه پیششفرض برای نظرات سایتم انتخاب کنم نسخه جوملا:3.2.1 آدرس سایت:http://www.fundorp.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام از تنظیمات افزونه مجموعه هایی که میخوایین توشون جی کامنت فعال بشه رو انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در بهمن 92 تمام مجموعه هارو انتخاب کردم.فکرکنم فقط مجموعه های سااخته شده توسط کی2رو پشتیبانی نمیکنهراهی برای سازگاری جی کامنت با کی2 نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما تو سایت سازنده جی کامنت یکسری پلاگین مخصوص کی 2 داره باید نصبش کنی تا از کی2 پشتیبانی کنه 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در بهمن 92 ازسایت جوملاا فزونه مخصوصشو پیدا کرد باتشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر