zooghi 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام میخواستم بدون سیستمی چه تجاری چه رایگان وجود داره که بشه در کنار ویرچومارت یک سیستم همکاری درفروش هم ایجاد کرد و محصولات درون ویرچو رو با این سیستم بین بلاگ ها پخش کرد ؟ ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام تا جایی که میدونم نه ، متسفانه البته منتظر باشید اگه دوستان دیگمون افزونه ی رو برای این کار باشناسند کمکتون خواهند کرد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zooghi 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام تا جایی که میدونم نه ، متسفانه البته منتظر باشید اگه دوستان دیگمون افزونه ی رو برای این کار باشناسند کمکتون خواهند کرد یا حق یه افزونه یا بسته تو جومینا قبلا بود تحت نام سیستم همکاری در فروش ... پولی هم بود فکر کنم... الان هرچی میگرم نیست... چی شده ؟ مطمئنم تو جومینا دیدمش آقای تهرانی هنوز تو جومینا هستن ؟ من از چند سال پیش میشناسمش.... چندتا ایمیل ازش داشتم به هرکدومش که ایمیل فرستادم جواب نگرفتم گویا ایمیلشون عوض شده یا شایدم دیگه تو جومینا نیست کسی اطلاعی داره ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما در جومینامارکت شماره تماس ایشون هست. تماس بگیرید 1 واکنش ها : zooghi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zooghi 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما در جومینامارکت شماره تماس ایشون هست. تماس بگیرید مطمئن هستید این ایمل فعاله ؟ چون من دوباره ایمل فرستادم هر دو بار چند ثانیه بعد پیغام Delivery to the following recipient failed permanently: info@joominamarket.com برام فرستاده شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام Admin[at]Joomina.ir یا حق 1 واکنش ها : zooghi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر