shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من یک هاست داشتم و ازش بک اپ تهیه کردم یعنی یک فول بک اپ حالا به یک هاست دیگه رفتم و روی اون هاست یک دیتابیس ساختم و دیتابیس جوملا 1.5 رو که در دیتابیس میخواهم ایمپورت کنم ایمپورت میشه ولی هیچی جدولی ایجاد نمیشه یعنی اصلا چیزی ایمپورت نمیشه لطفا کمک کنید چکارش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما مطمئن هستید در گرفتن بک آپ جایی اشتباه نمی کنید؟ فایل sql را زیپ می کنید و بعد آپلود می کنید؟ 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما مطمئن هستید در گرفتن بک آپ جایی اشتباه نمی کنید؟ فایل sql را زیپ می کنید و بعد آپلود می کنید؟ بله زیپ می کنم و بعد اپلود میکنم.بک اپ درواقع همان فول بک آپ بوده که من از توش امدم دیتابیس جوملا 1.5 خودم را برداشتم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کسی نبود کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام لطفا" صبور باشید و اسپم نکنید ! بعد از ایمپورت یکبار مرورگر رو رفرش کنید ببینید اطلاعات نمایش داده میشه یا نه . اگر نشد محتوای فایل sql تون رو بررسی کنید ببینید درست هست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در تیر 93 بله زیپ می کنم و بعد اپلود میکنم.بک اپ درواقع همان فول بک آپ بوده که من از توش امدم دیتابیس جوملا 1.5 خودم را برداشتم------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کسی نبود کمک کنه دوست من شما میتونید دیتابیس رو ضمیمه کنی تا بتونیم فایل شما رو بررسی کنیم و ممکن شما دیتابیس رو فراخوانی می کنید ولی چون یوزر قبلی رو توی دیتابیس مورد نظر نتونه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر