jalalmolaei 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان تو سايت من،هر چند وقت يه بار بدون اينكه هيچ ماژول يا پلاگيني نصب كنم يا كاري انجام بدم يهو يه پلاگين مثل جي دانلود يا يه ماژول مثل آيدا نيوز واسه نمايش اخرين مطالب اضافه شده ديگه كار نميكنن و جاشون تو صفحات سايتم كلي متن انگليسي مينويسه كه تو سرورت تو فلان خط اشتباه هست و فلان،بدتر اينكه با Uninstall كردن و نصب دوباره هم مشكل پيدا ميكنه. اگه كمك كنيد ممنون ميشم يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما با مدیریت هاست تون صحبت کنید اگر ناگهان مشکل پیش می آید احتمالن سرور تغییراتی را می پذیرد که این مشکلات پیش می آید 1 واکنش ها : jalalmolaei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما با مدیریت هاست تون صحبت کنید اگر ناگهان مشکل پیش می آید احتمالن سرور تغییراتی را می پذیرد که این مشکلات پیش می آید سلام تشكر از پاسختون با مديريت هاست صحبت كردم،مشخص شد همون روزي كه واسه ماژول سايت من مشكل پيش اومد تو همون روز اونها هم سرورشون رو آپديت كردن بعدم گفتن ما كاري نميتونيم بكنيم،بايد سرورمون آپديت بشه اگه ميشه راهنمايي بفرماييد كه من چيكار كنم كه بازم اين مشكلات پيش نياد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما خب یا باید همان جا بمانید یا باید به هاستی که مختص امکاناتی است که جوملا نیاز داره مهاجرت کنید. پیشنهاد بنده فقط جومینا هاست می باشد. البته از افزونه های مشابه ان ها استفاده کنید احتمال دارد مشکل بر طرف شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر