ali_1748 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام خدمت دوستان من میخوام این افزونه رو نصب کنم یعنی سیستم ایجاد کلمات کلیدی در مطلب که در قسمت دانلود افزونه ها قرار داره ولی موقع نصب با خطای زیر رو به رو میشم : JInstaller: :Install: SQL File not found C:\xampp\htdocs\test\administrator\components\com_tag/install.joomlatags.sqlComponent Install: SQL error file DB function reports no errorsError installing component ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور این مشکل رو برطرف کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ اگر از جومینا دانلود کردید لینک ان را قرار بدید اگر نه و از جای دیگه ای دانلود کردید نسخه اصلی ان را از سایت اصلی خودش دانلود و نصب کنید 1 واکنش ها : ali_1748 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_1748 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ اگر از جومینا دانلود کردید لینک ان را قرار بدید اگر نه و از جای دیگه ای دانلود کردید نسخه اصلی ان را از سایت اصلی خودش دانلود و نصب کنید سلام جناب میری من اینو از همین سایت جومینا دانلود کردم، اینم لینکش : http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-setup/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html تو همون صفحه هم تو قسمت نظرات این مشکل رو عنوان کردم ولی جوابی ندادن ممنون میشم اگه راهی برای حل مشکل من میدونید بگید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نسخه جوملای شما چند می باشد؟ 1 واکنش ها : ali_1748 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_1748 0 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نسخه جوملای شما چند می باشد؟ نسخه 2.5.17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما افزونه با جوملای شما هم نسخه نیست. یعنی برای جوملا نسخه 1.5 می باشد. اما جوملای شما 2.5 می باشد. جستجو که کنید افزونه های زیادی هست. 1 واکنش ها : ali_1748 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر