amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام تصمیم دارم برای انتخاب قالب سایت هاستینگگ خودم از کاربران و مدیران جومینا کمک بگیرم خواستم بدونم کدوم قالب از قالب هایی که تو سایت جومینا هست برای سایت هاستینگ بهتره ؟ قالبی می خوام که رو جوملا 1.5 هم بدون مشکل کار کنه لطفا تو این موضوع کمکم کنید اسم قالب را همراه با لینک خواهشا تو این تا÷یک بزارید :thankyou: ممنون از لطفتون :thankyou: ----------------------------------------------------- بر قامت دلربای مهدی صلوات اللهم عجل لولیک الفرج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام هر قالبی که شما بپسندید خوبه بنظر من میتونید از قالب هاستینگ ویژه عید سعید قربان استفاده کنید . / تو سایت موجود هیت / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام هر قالبی که شما بپسندید خوبه بنظر من میتونید از قالب هاستینگ ویژه عید سعید قربان استفاده کنید . / تو سایت موجود هیت / یا حق ممنون از نظر شما ولی لطفا قالب را معرفی کنید اینطوره بهتره قالب ویژه عید سعید قربان را زیاد خوشم نمیاد چون اکثرا دارن استفاده می کنن می خوام چیزی باشه که تا حالا کسی برای هاستینگ استفاده نکرده باشه چون نمی خوام بعد عمری با آبرویی تو بازار هاستینگ بگن از قالب دیگران کپی کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 دوستان خواهشا کمک کنید مدیران هم لطفا کمک کنید خیلی خیلی به کمک نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود دوست عزیز 2 حالت داره اگر بخواهید از قالب های عمومی استفاده کنید خوب همه دارن استفاده میکنن اگر هم قالب اختصاصی بخواهید که مختص خودتون باشه باید قالب برای شما طراحی بشه . نمیشه که یک قالب هم عمومی باشه و هم هیچ کس استفاده نکرده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 قبول دارم حرف شما را منظورم اینه که تو بازار هاستینگ زیاد استفاده نشده باشه آقای تهرانی چقدر میگیرید برای طراحی قالب اختصاصی تو جومینا مارکت ÷یام فرستادم اما جواب ندادید و همچنین تو این انجمن پیغام خصوصی فرستادم اما متاسفانه جوابی از شما دریافت نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیر برای قالب میتونید تماس بگیرید با آقای شیخی من فقط تبدیل میکنم طرح را ایشون میزنن 09179747115 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 خوب آقای تهرانی اگر طرح را خودم بدم برام تبدیل می کنید با چقدر هزینه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز مونده به طرح شما ... شما طرحتون رو براشون پ.م خصوصی کنید و در پ.م خصوصی پیگیر بشید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام پست های اضافی به در خواست ایجاد کننده موضوع حذف شدند . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر