zooghi 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام من میخوام یه فروشگاه راه بندازم و از ویرچو در جوملا استفاده کنم یه سری سوال مبتدیانه از شما دارم... حتی خودم تا این لحظه ورچو رو هم نصب نکردم ... میخوام بدونم کا 2 چه امکاناتی رو میتونه به ویرچو اضافه کنه که برای فروشگاه حیاتی هست ؟ لطفا نظراتتون رو بفرستید تا استفاده ببرم ...ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 هيچ امكاني!! 1 واکنش ها : zooghi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zooghi 0 ارسال شده در بهمن 92 هيچ امكاني!! آقای امانی آخرین نسخه ای که این انجمن از ویرچو فارسی ارائه کرده چیه ؟ 2.0.6 هست یا بازم جدید ترش رو معرفی کرده.... این نسخه ی فارسی شده ی سایت چه مشکلاتی داره ؟ آیا کامله ؟ یه سوال دیگه... من میتونم آخرین نسخه رو از سایت مرجع که 2.0.26 هست رو بگیرم و فقط فایل زبان جومینا رو توش کپی کنم و بدون مشکل استفاده کنم ؟ ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام بله میتونید فایل زبان رو جایگزین کنید 1 واکنش ها : zooghi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 سلام بله میتونید فایل زبان رو جایگزین کنید آقاي انگوتي بنده تست كردم قبلا فايل زبان به صورت كامل براي نسخه جديد قابل استفاده نيست، مخصوصا بخش تنظيمات! من خودم كامل ترجمه كردم كه به زودي توي انجمن منتشر مي كنم...! 3 واکنش ها : zooghi، رامین انگوتی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zooghi 0 ارسال شده در بهمن 92 آقاي انگوتي بنده تست كردم قبلا فايل زبان به صورت كامل براي نسخه جديد قابل استفاده نيست، مخصوصا بخش تنظيمات! من خودم كامل ترجمه كردم كه به زودي توي انجمن منتشر مي كنم...! با گروه در میون بزارید و تحت عنوان نسخه ی 2.0.26 فارسی انتشارش بدید ممنونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر