alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 سلام بچه ها من جستجو کردم ار اس فرم رو کاملشو پیدا نکردم که دانلود کنم کسی ار اس فرم فارسی رو که کامل و سالم با شه داره لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما تو سایت جومینا هست. در جومینا جستجو کنید خواهید یافت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما تو سایت جومینا هست. در جومینا جستجو کنید خواهید یافت. منظورتون اینه http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rsform-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html موقع نصب میگه ایراد در ساخت منو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اگر افزونه نصب هست مجدد حذف کنید وارد جداول سایت تان شوید و وارد جدول menu شوید و اگر منویی با نام کامپوننا دیدید ان رکورد را حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اگر افزونه نصب هست مجدد حذف کنید وارد جداول سایت تان شوید و وارد جدول menu شوید و اگر منویی با نام کامپوننا دیدید ان رکورد را حذف کنید رفتم و دوتا به اسم منو پیدا کردم که یکی زیر منو های سایت رو که درست کردم رو داشت و دیگری منو های سایت که (منو اصلی -منو کاربر منو خرید ) که درست کردم رو نشون میده در هیچ کدوم اسمی ار ار اس فرم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام مطمئنید که جدول menu رو بررسی کردید ؟ در حالتیکه افزونه نصب شده باشه در ستون title این تیبل حدود 7 رکورد برای منوهای rsform ایجاد میشه . اگر در نصب مجدد خطا میده احتمالا" رکوردهایی بوده که درست حذف نشدند یه بار دیگه با دقت بیشتری بررسی کنید ، معمولا" به شکل متغیر ترجمه نشده وارد شده اند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
epartak 1 ارسال شده در اسفند 92 دوستان سلام پس از نصب این کامپوننت و پلاگین و فعال نمودن آنها پس از اجرا نمودن دوباره به صفحه اصلی مدیریت جوملا برگشت داده می شود در واقع نام فایل اجرای همانطور که در عکس می بینید تاریخ و ساعت درج می شود حذف کردم دوباره نصب کردم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 دوستان سلام پس از نصب این کامپوننت و پلاگین و فعال نمودن آنها پس از اجرا نمودن دوباره به صفحه اصلی مدیریت جوملا برگشت داده می شود در واقع نام فایل اجرای همانطور که در عکس می بینید تاریخ و ساعت درج می شود حذف کردم دوباره نصب کردم ولی نشد اون موشکل داره منم نصب کردم ولی خراب بود (مدیران پیگیری کنید ) ولی شما دوست عزیز میتوانید از سایت جومینا یه سرچ کنید سالمشو پیدا میکنید که فارسی هم هست 1 واکنش ها : epartak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
epartak 1 ارسال شده در اسفند 92 این کامپوننت هم از سایت جومینا دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 این کامپوننت هم از سایت جومینا دانلود کردم از سایت ار اس جوملا دانلود کنید .سایتش برای یکی از اساتید انجمن هست 1 واکنش ها : epartak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mqasemi 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام من میخوام یه سایت مشاور املاک درست کنم میخوام تو سایتم مشخصات ملک ها رو به صورت فیلدهای خاص مثل متراژ و تعداد اتاق و فیلد های دیگه وارد کنم نمیدونم چجوری باید این کارو بکنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 سلام من میخوام یه سایت مشاور املاک درست کنم میخوام تو سایتم مشخصات ملک ها رو به صورت فیلدهای خاص مثل متراژ و تعداد اتاق و فیلد های دیگه وارد کنم نمیدونم چجوری باید این کارو بکنم لطفا راهنمایی کنید بهترین کار اینه یا از بسته املاک جوملا استفاده کنی یا از اسکریپت املاک ساروج جستجو کنی هر دوتاشو. پیدا میکنی .خودت ببین کدوم به کارت میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر