kcl.ir 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام من می خواستم ماژول تاریخ رو به این صورت که عکسش در لینک زیر قرار داده شده به قالب اضافه کنم. آیا راهی هست که این کار صورت بگیره ؟ موقعیت مربوط به user3 هست که الان منوی اصلی اونجا قرار داره. می خوام هم منوی مربوطه باشه و هم در ادامه مطابق با عکس ماژول تاریخ و زمان رو قرار بدم. اگه کدی هم باشه که مشکل رو حل کنه خوبه . با سپاس سایت : www.kcl.ir آدرس عکس : http://neka.xp3.biz/Untitled-3.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام شما میتونید ماژول رد در موقعیت Search قرار دهید یا یک موقعیت در اونجا ایجاد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kcl.ir 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام شما میتونید ماژول رد در موقعیت Search قرار دهید یا یک موقعیت در اونجا ایجاد کنید موفق باشید --------------------------------------- سلام چطوری موقعیت رو ایجاد کنم. با css آشنایی ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با قرار دادن ماژول در موقعیت Serach درست نشد؟ شما باید در قسمت مورد نظر یه div بسازید و کدی مشابه این اونجا قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام میتونید از این کد برای نمایش استفاده کنید : <?php echo "امروز : "?><?php echo JHTML::Date($this->date_field, "%A, %d. %B %Y"); ?> یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kcl.ir 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام میتونید از این کد برای نمایش استفاده کنید : <?php echo "امروز : "?><?php echo JHTML::Date($this->date_field, "%A, %d. %B %Y"); ?> یا حق ------------------------- سلام این کد رو کجای قالب باید قرار بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در فایل index.php قالبتون... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام همونطور که مجتبی عزیز فرمودند باید در فایل index.php قالبتون... و باید به فرموده امین خان هم دقت و اجرار کنید شما باید در قسمت مورد نظر یه div بسازید و بعد در css تنضیمات مربوط رو اعمال کنید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kcl.ir 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام همونطور که مجتبی عزیز فرمودند باید در فایل index.php قالبتون... و باید به فرموده امین خان هم دقت و اجرار کنید شما باید در قسمت مورد نظر یه div بسازید و بعد در css تنضیمات مربوط رو اعمال کنید . موفق باشید یا حق ------------------------ با سلام ممکنه لطف کنین و یه کم توضیح دقیق تری ارائه کنین . چون من اصلا برنامه نویسی بلد نیستم.لطفا در مورد div و اینکه کد مربوطه رو در کجای index قرار بدم ، کمی توضیح بدین . با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما باید فایل index.php قالب رو در یک ویرایشگر مثلا Microsoft Expression Web باز کنید و در اون قسمتی که نیاز دارید با استفاده از منوهای نرم افزار یک div را insert کنید و سپس یکی از کدهایی که بیان شد رو اونجا قرار دهید. بهتون توصیه می کنم اگر اصلا با html و css آشنایی ندارید قالب رو دستکاری نکنید. چرا شما ماژول رو در موقعیت Search قرار نمیدید؟قالب شما اون موقعیت رو در اون مکان داره!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kcl.ir 0 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز شما باید فایل index.php قالب رو در یک ویرایشگر مثلا Microsoft Expression Web باز کنید و در اون قسمتی که نیاز دارید با استفاده از منوهای نرم افزار یک div را insert کنید و سپس یکی از کدهایی که بیان شد رو اونجا قرار دهید. بهتون توصیه می کنم اگر اصلا با html و css آشنایی ندارید قالب رو دستکاری نکنید. چرا شما ماژول رو در موقعیت Search قرار نمیدید؟قالب شما اون موقعیت رو در اون مکان داره!! موفق باشید ------------------------------------------- این موقعیت در مدیریت محتوای من وجود نداره ! همه موقعیت ها هست به جز search نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز آدرس سایت رو در مرورگر به این صورت وارد کنید اون وقت می بینید که موقعیت Search وجود داره http://kcl.ir/?tp=1 پایین آرم موقعیت Search وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kcl.ir 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز آدرس سایت رو در مرورگر به این صورت وارد کنید اون وقت می بینید که موقعیت Search وجود داره http://kcl.ir/?tp=1 پایین آرم موقعیت Search وجود دارد ----------------------------------- سلام موقعیت رو میدونم که وجود داره . اما توی مدیریت محتوا (cms) این مشکل وجود داره . من موقعیت search رو توی مدیریت محتوا ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز به سادگی موقعیت رو در فایل Xml قالب ایجاد کنید. با باز کردن فایل templateDetails.xml و اضافه کردن اون در قسمت Position. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 سلام موقعیت رو میدونم که وجود داره . اما توی مدیریت محتوا (cms) این مشکل وجود داره . من موقعیت search رو توی مدیریت محتوا ندارم. هر گاه موقعيتي رو در قالب داريد ولي در قسمت مديريت ماژول ها نمايش داده نميشود ميتوانيد آن را به صورت دستي وارد كنيد.مثلا اگر ميخواهيد ماژولي را در موقعيت سرچ قرار دهيد ولي آن موقعيت در ليست نمايش داده نميشود در قسمت موقعيت search را دستي بنويسيد.البته بايد مطمئن باشيد كه اين موقعيت موجود است و نام آن را هم درست مانند نام موقعيت بايد وارد كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر