farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من از کجا میتونم یک کامپوننت مناسب با امکانات فول برای طراحی یک سایت تبلیغاتی پیدا کنم میشه کمکم کنید و بهترین اون افزونه هارو بهم بگید برای خریــــــــــــــــــــــــــ د؟ 1 واکنش ها : samiraaaa به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من از کجا میتونم یک کامپوننت مناسب با امکانات فول برای طراحی یک سایت تبلیغاتی پیدا کنم میشه کمکم کنید و بهترین اون افزونه هارو بهم بگید برای خریــــــــــــــــــــــــــ د؟ djclassified بهترنیه! البته یکم دستکاری و اصلاحات و سفارشی سازی و... نیاز داره! من دارم استفاده می کنم! محشره! هیچی کم نداره! البته خیلی تغییر توش دادم! توصیه می کنم بسته تجاریشو نخری! چون پول بیخودی حروم می کنی! من بسته رایگان زبان انگلیسیش رو دانلود کردم خودم ترجمه کردم و استایلش رو اصلاح کردم و کمی تغییرات دادم الان هم دارم ازش استفاده می کنم فوق العاده است! هیچ کمبودی نداره! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) samiraaaa، در تاریخ 24 Jan 2014 - 9:53 PM گفته است: djclassified بهترنیه! البته یکم دستکاری و اصلاحات و سفارشی سازی و... نیاز داره! من دارم استفاده می کنم! محشره! هیچی کم نداره! البته خیلی تغییر توش دادم! توصیه می کنم بسته تجاریشو نخری! چون پول بیخودی حروم می کنی! من بسته رایگان زبان انگلیسیش رو دانلود کردم خودم ترجمه کردم و استایلش رو اصلاح کردم و کمی تغییرات دادم الان هم دارم ازش استفاده می کنم فوق العاده است! هیچ کمبودی نداره! واقعا عالیههه حتما تست کنید همینطور که دوستمون میگن اگه میخوای نمونه ببینی این دمو رو حتما ببین http://demo.joomla-monster.com/94-dj-car-company ویرایش شده بهمن 92 توسط pnaruto به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 میشه ادرس کامپوننت djclassfield انطليسي رو بىي ممنون ميشم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من افزونه djclassfield رو نصب کردم ولی این ارور رو دارم توش میشه راهنماییم کنید ممنـــــــــــون از دوستان به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام من افزونه djclassfield رو نصب کردم ولی این ارور رو دارم توش میشه راهنماییم کنید ممنـــــــــــون از دوستانCapture.PNG من تا به حال این افزونه رو نصب نکردم . اما چیزی که اینجا نوشته اینه که : لطفا لایسنس تون رو برای سایت www.tabligh7.ir وارد کنید. هیچ محدودیتی در قابلیت ها وجود نداره اما برای پشتیبانی و و بروز رسانی باید لایسنس رو خریداری کنید. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : mr.lvlrf به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در بهمن 92 این هم ارزش دیدن داره! کامپوننت مدیریت اگهی ها AdsAgancy به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در بهمن 92 بله برای لایسنسش ارور میده ولی چیزه خاصی نیست تمام قابلیت رو بصورت کامل بهتون میده منتها پشتیبانی و آپدیت شامل افزونتون نمیشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rankafza 2 ارسال شده در بهمن 95 سلام کامپوننت dj clssified رو نصب کردم که پلاگین پرداخت ملت هم روش هست اما به درگاه وصل نمیشه زمان پرداخت و ارور زیر رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید تا مشم رفع شه. جوملا 2.5 هست. ارور: Error HTTP Error: Unsupported HTTP response status 404 Not Found (soapclient->response has contents of the response) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 95 44 minutes قبل , rankafza گفت: سلام کامپوننت dj clssified رو نصب کردم که پلاگین پرداخت ملت هم روش هست اما به درگاه وصل نمیشه زمان پرداخت و ارور زیر رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید تا مشم رفع شه. جوملا 2.5 هست. ارور: Error HTTP Error: Unsupported HTTP response status 404 Not Found (soapclient->response has contents of the response) درود سوال جدید تاپیک جدید. تاپیک قفل شد. یاحق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر