mohammad_175 3 ارسال شده در بهمن 92 توی سایت یه موقعیت هست ولی هرکاری میکنم هیچ چیزی اونجا نمیره میخوام منو رو اونجا قرار بدم. اگه میشه راهنمایی کنید این هم سایت بالای قسمت حاضرین درسایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در بهمن 92 توی سایت یه موقعیت هست ولی هرکاری میکنم هیچ چیزی اونجا نمیره میخوام منو رو اونجا قرار بدم. اگه میشه راهنمایی کنید این هم سایت بالای قسمت حاضرین درسایت دوست عزیز اون ماژول یا مطلبی که قرار میدی چک کن که حتما منتشر شده باشه و دوم اینکه تخصیص منو رو نگا کن ببین انتساب ماژول در تمامی صفحاته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در بهمن 92 اینا رو نگاه کردم همه چی درسته ولی باز نشون نمیده 1 واکنش ها : moradi2707 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) اینا رو نگاه کردم همه چی درسته ولی باز نشون نمیده موقیعت رو در قالب درست انتخاب میکنی ؟ مثلا شاید قالبی دیگه داشته باشی اونم همین موقعیت و اسم رو داشته باشه ..وقتی موقعیت رو انتخاب میکنی عنوان اصلی قالب سایتت رو انتخاب کن که فقط موقعیت های اون قالب نشون داده بشن . اگه اینم مشکلی نداشته باشه باید دیگر کاربرا کمکت کنن ویرایش شده بهمن 92 توسط moradi2707 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر