hadirayaneh 34 ارسال شده در بهمن 92 سلام من قالب فطر رو نصب کردم یه تعداد ماژول هم برای سایتم گذاشتم امروز یه عکس گذاشتم برای ماژول قسمت راست با خطایی که در تصویر پیوست شده مشاهده میکنید روبرو شدم میتونید راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام تغییراتی که دادید رو به حالت قبل برگردونید اگر خطاها باز هم پابرجا بود مشکل از تنظیمات امنیتی هاستتون هست که ادمین سرورتون یکسری توابع رو غیرفعال کرده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در بهمن 92 با سلام تغییراتی که دادید رو به حالت قبل برگردونید اگر خطاها باز هم پابرجا بود مشکل از تنظیمات امنیتی هاستتون هست که ادمین سرورتون یکسری توابع رو غیرفعال کرده موفق و پیروز باشید یا حق ماژول را که غیر فعال می کنم درست میشه اصلا یه مشکلی که اینه بیشتر از 3 تا ماژول توی ستونهای سمت چپ و راست نمیتونم بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) اینکه نمیتونید 3 بار در ستون راست و چپ ماژل قرار بدید مربوط به تنظیمات تابع php میشه یه تابع برای ستون های سمت چپ و راست شما داخل فایل php تعریف شده باید پیداش کنی و ویرایشش کنید توابع رو معمولا به id ستون هات نسبت میدن پس از روی اسم ستون های راست و چپت میتونی براحتی پیداش کنی نکته دیگه هم اینکه معمولا توابع رو در ابتدای فایل نسبت میدن پس جایی دیگه دنبالش نگرد موفق باشی ویرایش شده بهمن 92 توسط seminoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر