edaalat66 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام . همه خسته نباشید . سایت من حالت حراجی داره و هر محصول از یه روز و یه ساعت خاص شروع میشه فروشش تا یه روز با ساعت خودش تموم می شه حالا افزونه ای رو می خوام که روی محصولات من یا عکس های من روی هر عکسی که میخوام این ساعت معکوس رو به نمایش بزاره خیلی خیلی دعا می کنم برای کسی که جوابی بدرد بخور بده . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز چنين افزونه اي تا جايي كه ميدونم وجود نداره و اگر بخواين بايد با استفاده از جي كوئري كدنويسي كنين! راهكار من استفاده از قالبي هست كه به صورت پيشفرض اين امكان رو داره، قالب سراغ دارم كه البته تجاري هست اگر خواستين مي تونين بهم پيام خصوصي بدين تا آدرس قالب رو به شما بدم! البته ميتونيد هم منتظر پاسخ ديگر دوستان باشيد ولي بازم ميگم اين موضوع قبلا هم در انجمن بوده و افزونه آماده براي اين كار وجود نداره!! موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در بهمن 92 افزونه اینطوری یادم نیست ولی میدونم ماژولی هست در کامپوننت ویرچومارت که روی محصولت تایمر میندازهکار با کامپوننتش سخته ولی بهترین راه حل هم امن هست هم افزونه های حرفه ای زیادی هم دارهدمو تایمر این کامپوونت http://www.addonstreet.com/demo/virtuemart-sale-countdown-timer/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر