feizypour 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام من کامپوننت cb رو از چند جا داونلود کردم . هر کدوم رو خواستم نصب کنم ارور زیر رو داد: Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in C:\xampp\htdocs\qasemeyeh\administrator\components\com_comprofiler\plugin.foundation.php on line 3691 تو رو خدا یکی کمکم کنه. خیلی حیاطی و اورژانسیه برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نسخه جوملا با نسخه افزونه رو با هم برسی کنید یکی باشند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feizypour 0 ارسال شده در بهمن 92 جوملا نسخه 2.5 هستش و افزونه هم برای همین نسخه هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما روی هاست ( اگر در اختیار دارید ) امتحان کنید یا روی ومپ 2.2 هم تست کنید و ببینید باز هم همین مشکل هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feizypour 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام روی هاست امتحان کردم اونجا هم این ایراد رو گرفت بازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) درود بر شما احتمال اینکه مشکل از کامپوننت باشه زیاده فایل xml افزونه را اینجا پیوست کنید نگاهی بندازیم ویرایش شده بهمن 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feizypour 0 ارسال شده در بهمن 92 ضمن تشکر من کل افزونه رو تو ادرس زیر اپلود کردم. خواهش می کنم دانلودش بفرمائید و مشکل رو بررسی کنین امیدوارم با حل مشکل گره از کار منم باز شه http:/www.greenpardis.com/dl/cb.zip با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر