elmo3542 1 ارسال شده در بهمن 92 قرار دادن اتوماتیک تصویر در مطالب k2 سلام دوستان، کسی میدونه چه جوری برای مطالبی که در k2منتشر میشه، یه تصویر پیش فرض تعیین کرد که اگر کاربر برای مطلب، تصویری قرار نداد، به صورت خودکار یک تصویر از پیش تعیین شده(مثلا لوگوی سایت در سایز بزرگتر) به عنوان تصویر مطلب قرار بگیره؟ من از نسخه 2.6.7 کامپوننت K2 استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) قرار دادن اتوماتیک تصویر در مطالب k2 سلام دوستان، کسی میدونه چه جوری برای مطالبی که در k2منتشر میشه، یه تصویر پیش فرض تعیین کرد که اگر کاربر برای مطلب، تصویری قرار نداد، به صورت خودکار یک تصویر از پیش تعیین شده(مثلا لوگوی سایت در سایز بزرگتر) به عنوان تصویر مطلب قرار بگیره؟ من از نسخه 2.6.7 کامپوننت K2 استفاده میکنم. یادمه که این بحث در فروم خود k2 چندین بار مطرح شده بود. هم برای item ها و هم category و با تغییرات در فایل view در قسمت item این مشکل رو سعی کرده بودن که حل کنن. که در آخر هم مشکلاتی داشت. بنظرم شما به عنوان راحت ترین راه، میتونید یه item خالی به همراه عکس مورد نظر ایجاد کنید و هر زمان که خواستی از اون item کپی بگیری و مطالب رو بذاری. این راه شاید ساده ترین راه برای حل این مشکل باشه. ولی اگه علاقه مند به تحقیق هستید این لینک ها رو دنبال کنید : TOPIC: Forcing a default image into an article TOPIC: Default item image TOPIC: Default Image for K2 Items ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : elmo3542 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر