3yed 13 ارسال شده در بهمن 92 سلام من یک مشکل خیلی بدی با قالب دارم . وقتی وارد سایت میشید اسکرول رو به سمت چب ببرید یک سری لینک و نوشته هست نمیدونم چطوری حذف میشه خیلی تو فایل ها گشتم چیزی پیدا نکردم با dreamweaver هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم . این سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 با نرم افزار sublimetext داخل فايل هاي قالب بدنبال left:-8000 باشيد... اين استايل به صورت inline تعريف شده كه بايد در فايل هاي php و js به دنبال آن باشيد!! 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام راه دیگه اینه که کد زیر رو به انتهای مسیر templates/yoo_pace/css/rtl.css اضافه کنید div#maininner.grid-box b b div[style], div#page-bg b b div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3yed 13 ارسال شده در بهمن 92 با سلام راه دیگه اینه که کد زیر رو به انتهای مسیر templates/yoo_pace/css/rtl.css اضافه کنید div#maininner.grid-box b b div[style], div#page-bg b b div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق خیلی ممنون دوستان مشکلم حل شد . فقط یه سوال این لینکا مخفی شدن حذف نشدن درسته ؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------- خیلی ممنون دوستان مشکلم حل شد ولی فقط صفحه اول درست شد . صفحات بعدی همین مشکل هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بله اون کدها حذف نمیشن و فقط نمایش داده نمیشن . اگر بخواهید حذف بشن باید تو خود فایلهای قالب جستجو کنید و حذفشون کنید میتونید به جای کد قبلی ، کد زیر رو جایگزین کنید #maininner.grid-box b b div[style], div#page-bg b b div[style], div#maininner.grid-box div[style], div#page-bg div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3yed 13 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بله اون کدها حذف نمیشن و فقط نمایش داده نمیشن . اگر بخواهید حذف بشن باید تو خود فایلهای قالب جستجو کنید و حذفشون کنید میتونید به جای کد قبلی ، کد زیر رو جایگزین کنید #maininner.grid-box b b div[style], div#page-bg b b div[style], div#maininner.grid-box div[style], div#page-bg div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } موفق و پیروز باشید یا حق این کد فقط صفحه اول رو درست میکنه صفحات بعدی همین مشکل هست . من فایل قالب رو گذاشتم اگر لطف کنید کد هاشو پیدا کنید ممنون میشم من چیزی پیدا نکردم. . دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خب شما که کدی رو که گفتم قرار بدید رو جایگزین نکردید که کدی رو که تو پست شماره 3 قرار دادم رو حذف کنید و به جای اون کد پست شماره 5 رو جایگزین کنید مشکل حل میشه اگر بازم درست نشد لینک صفحه ای که مشکل دارید رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر