hossein_tomari007 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خدمت دوستان من یه منو به صورت کد تو سایتی قرار دادم ولی زیر منوهاش زیر اون یکی قسمت ها میره و دیده نمیشه پارامتر z-index رو هم چک کردم مشکلی نداشت لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم لینک منو http://designmodo.com/demo/css3megamenu/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 92 سلام شما لینک سایتی که مشکل داره رو بذارید تا بررسی بشه اینجا که مشکلی نداره بعد شما با چه مرورگری این مشکل رو دارید؟ 1 واکنش ها : hossein_tomari007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein_tomari007 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام شما لینک سایتی که مشکل داره رو بذارید تا بررسی بشه اینجا که مشکلی نداره بعد شما با چه مرورگری این مشکل رو دارید؟ با منوی خودش هم این اتفاق میفته با موزیلا و کروم جواب نداد psg.xzn.ir البته لازم به ذکر هستش که یه اسلایدر دارم وقتی اون رو به قالب اضافه میکنم اینطوری میشه و فرق نمیکنه که کجای قالب اضافه شده یعنی اگه در پایین ترین قسمت قالبم این اسلایدر رو بگذارم باز هم این اتفاق میفته و زیر منو ها نمایش داده نمیشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba3701 0 ارسال شده در اسفند 93 با عرض سلام زیر منوی من در جوملا خیلی بد نمایش داده می شود نصف زیر منوها کلا نمایش داده نمی شود و ما بقی در هر سطر فقط یک کلمه هست و مابقی در زیر آن نمایش داده می شود لطفا توضیح بدید علتش رو من مبتدی هستم و تازه مدیریت این سایت رو بر عهده گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 با عرض سلام زیر منوی من در جوملا خیلی بد نمایش داده می شود نصف زیر منوها کلا نمایش داده نمی شود و ما بقی در هر سطر فقط یک کلمه هست و مابقی در زیر آن نمایش داده می شود لطفا توضیح بدید علتش رو من مبتدی هستم و تازه مدیریت این سایت رو بر عهده گرفتم باسلام به تالار خودتون خوش اومدید لطفا آدرس سایت و مشکلتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید.. یاعلی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر