yaser 4 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خدمت دوستان جومینایی به تازگی یک سایت جدید زدم که کار طراحیش تموم شد امروز می خواستم مطلب بگذارم اما مطلب رو که در صفحه ی اول منتشر می کردم هیچ مشکلی نداشد امام موقعی که به مطلب لینک می دادم با کلیک بر روی اون مطلب خطای 404 ظاهر میشه. مثلا در قسمت "جدید ترین مطالب" اگر روی مطلبی کلیک بکنم اون خطا ظاهر میشه. مشکل چی هست؟ چطور میشه درستش کرد؟ ممنونم از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 واس من یبار همین اتفاق افتاد ، مشکل از هاست بود که داشتن یه تغییراتی انجام میدادند که فایل ها در حال جابجایی بود ببینید اگه مشکل از هاست نبود ، دوباره بگید تا دوستان راهنمایی کنند:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز seo سایتتون فعاله یا غیر فعال؟ اگر آره تنظیمات مربوط به .htaccess رو درست انجام دادید؟ یکی از دلایل میتونه این باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز seo سایتتون فعاله یا غیر فعال؟ اگر آره تنظیمات مربوط به .htaccess رو درست انجام دادید؟ یکی از دلایل میتونه این باشه موفق باشید فکر کنم مشکل همینجاست چون قسمت " آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو"در تنضیمات seo را که غیر فعال کردم خطای 404 نمی زنه اما در عوض سایت به همریخته در میاد میشه در مورد htaccess و تنظیمات seo بیشتر توضیح بدید.. چه طوری انجام بدم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام در مورد این مشکل و تنظیمات htaccess بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده... (لطفا جستجو کنید) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز اینجا رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-1728.html?highlight=%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA+seo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر