Calli 0 ارسال شده در اسفند 89 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان، بنده به تازگی قالبی رو نصب کردم که متاسفنه فونت های خیلی بدی برای فارسی داره. من خودم تمام فونت های فایل template.css قالب رو به Tahoma تغییر دادم و فونت عنوان مطالب و برخی قسمت ها هم خوب شد اما یکی فونت منوها خیلی خرابه و دیگری هم فونت متون. ادیتوری هم که استفاده می کنم JCE هستش. خواهشا کمکم کنید بتونم Tahoma رو به فونت پیش فرض کل قالب تبدیل کنم. این اسکرین شات ها رو هم برای دیدن بهتر آپلود کردم: تصویری از فونت منوها[/align][align=CENTER] تصویری از فونت منوها[/align][align=CENTER][/center] ممنون می شوم بنده را رهنمایی بفرمایید. :64 (21): با سپاس فراوان. :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز فقط فونت های template.css رو تغییر دادی همه فایل های که با پسوند css است باز و ویرایش کنید و وقتی باز کردید در قسمت جستجو font رو جستجو کنید بعد تغییر دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز به نظر من این قالب تجاری جوملا آرته کافی شما برید در قسمت تنظیمات قالب اونجا گزینه برای تغییر فونت دلخواه رو هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Calli 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان. ممنون از راهنماییتون. ببخشید می خواستم دیروز تشکر کنم اما ظاهرا فروم مشکل داشت و نمی شد وارد شد! هرچی فایل css در پوشه css قالب بود رو ویرایش کردم و تمام فونت ها رو به tahoma تغییر دادم و بسیار عالی شد! بله mehrdadali14 جان. قالبی رو که نصب کردم از جوملارت خریدم. راستی با لایسنسم میشه سه تا دامنه رو ثبت کرد که دو تای دیگه دارم. اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده. سپاس فراوان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر