ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوستان عزيز من وقتي مي خوام جوملا نصب كنم اينو به من مي گه(هنوز نصب شروع نشده) لطفا به یاد داشته باشید که دایرکتوری نصب را به طور کامل حذف کنید. شما نمی توان تا زمانی که دایرکتوری نصب حذف نشده، از این مرحله جلوتر بروید. این یکی از امکانات امنیتی جوملا می باشد. لطفاً راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 روی هاستتون قبلا جوملا نصب بوده درسته ؟ اگر نه یوزر پس ادمین را بدید براتون میریزم جوملا را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوست عزيز آقاي تهراني و تمامي دوستان خوب جومينا آقاي تهراني من هنوز جوملا را نصب نكردم و هنوز مرحله اول نصب جوملا آغاز نشده اين پيام نمايان ميشه. ولي مشكل اون برطرف شد از فايل configuration.php بود راستش در هاست من هم فايل configuration.php وجود داشت و هم فايل configuration.php-dist كه فايل configuration.php بايد حذف مي شد. اميدوارم كه در آينده اين مشكل براي كسي پيش نياد و اگر هم اينجوري شد بدانند از كجا هست. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر