میرحسن 6 ارسال شده در دی 92 عرض سلام و ادب من یه فرم توی سایت درست کردم با rsform منتها مشکلم اینه که چپ چین شده من میخام عبارات سوالی بیان سمت راست و فیلدها برن سمت چپ ضمنا به جز استفاده از فیلد خالی راه دیگه ای هست که به صورت کلی فاصله بین خطوط سوالات بیشتر بشه؟ سومین سوال هم اینکه با چه دستوری میتونم سایز فونت ها رو تغییر بدم ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما مورد اول : دمو؟ مورد دوم : بارها بحث شده جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 عرض ادب و ارادت در حدی که توانم بود از جستجوها چیزی نفهمیدم الان یه سوال دیگه هم به جز سوال اول برام مطرحه توی ایمیلی که مشخصات فرم تکمیل شده برام ارسال میشه در قسمت موضوع میخام نتیجه فیلد نام و نام خانوادگی رو نمایش بده ارادتمند خوبیهاتون http://dpoxin.ir/index.php/estekhdam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در بهمن 92 عرض سلام و ادب من یه فرم توی سایت درست کردم با rsform منتها مشکلم اینه که چپ چین شده من میخام عبارات سوالی بیان سمت راست و فیلدها برن سمت چپ ضمنا به جز استفاده از فیلد خالی راه دیگه ای هست که به صورت کلی فاصله بین خطوط سوالات بیشتر بشه؟ سومین سوال هم اینکه با چه دستوری میتونم سایز فونت ها رو تغییر بدم ارادتمند خوبیهاتون دوست عزیز سلام؛ من هم قبلاً مشکل شما رو داشتم ولی ان شاء الله به لطف خدا بر طرف می شه. شما 3 تا چیز رو بررسی کن: 1- مطمن شو قالبی که استفاده می کنی حتماً RTL باشد 2- توی مدیریت جوملا از منوی افزونه ها وارد قسمت مدیریت زبان ها بشو و سپس وارد قسمت قسمت کاربری و مدیر سایت بشو دقت کن زبان فارسی به نشانه پیش فرض ستاره داشته باشه. 3- وارد کامپوننت فرم ساز و سپس وارد فرم مورد نظر شوید سپس وارد خواص ( ممکنه برای شما عنوانش چیز دیگه ای باشه ولی در در هر صورت در بالای ستون اجزاء ساخت فرم قرار داره که با کلیک بر روی اون ستون اجزاء تغییر می کنه ) به هر صورت بعد از کلیک بر روی خواص صفحه ای نمایش داده میشه که اولین قسمتش طرح بندی های کلاسیک است. شما هر دفعه یکی رو انتخاب کن و فرم را ذخیره کن و نتیجه را آزمایش کن. سپس برو سراغ طرح بندی بعد... ولی یقینا xhtmlهمتراز مشکل شما رو برطرف می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام این رو به انتهای فایل template.css اضافه کنید .visCSSlabel, input { float: right !important; } رفرش کنید 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 جناب رامین انگوتی بزرگوار ممنونم مشکل اول حل شد یک سوال دیگه هم مطرح کرده بودم خدمتتون توی ایمیلی که مشخصات فرم تکمیل شده برام ارسال میشه در قسمت موضوع میخام نتیجه ی " فیلد نام و نام خانوادگی" رو نمایش بده چی کار باید بکنم؟ ارادتمند خوبیهاتون http://dpoxin.ir/index.php/estekhdam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام در قسمت تنظیمات ایمیل کاربران و مدیر در آر اس فرم (داخل تنظیمات فرم ایجاد شده) گزینه ای هست با عنوان "افزودن تگ سفارشی" اونو بزنید فیلدهاتون رو میبینید به این صورت میتونید از اونها در ایمیل ارسال شده استفاده کنید: Name {Name:caption} {Name:value} این یعنی فیلدنام رو به همراه مقدار وارد شده برای مدیر ارسال کن 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 عرض سلام و ادب هرچقدر گشتم این گزینه افزودن تگ سفارشی رو پیدا نکردم از روی عکس اگر بفرمایید کجاست ممنون میشم http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13908930551.jpg ضمنا به هر طریقی میخام عکس رو توی انجمن بگذارم ویرایشگر ارور میده که پسوند صحیحی انتخاب کنید ارادتمند خوبیهاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام یه تصویر از تب "پست الکترونیک" بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در بهمن 92 عرض ادب http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13908969231.jpg ارادتمند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر