mr.lvlrf 32 ارسال شده در دی 92 درود وقتتون بخیر، من می خخواستم یک فروشگاه راه بندازم تا لایسنس یک نرم افزر رو بفروشم، ما چند تا نکته هست 1. من چند تا نماینده دارم که اونا رو می خوام عضو سایت کنم اما محصول و لایسنس resellerA در صفحه resellerB نمایش داده نشه! اختصصاصی واسشون تعریف کنم. 2.می خواستم نمایندم موقع خرید بتونه انتخاب کنه چند ماهه می خواد بعد با توجه به اون قیمت محاسب بشه و خرید و انجام بده و بعد پرداخت کد رو بهش نشون بده 3.بعد اتمام زمان زمان وارد شده برای اون کد بتونه تمدید کنه . یعنی خودش expire خونه بعد اون تایم و resellr بتونه کد هاشو مدیریت کنه، اگه اسکریپت یا CMS دیگه یی به ذهنتون میرسه بگید ممنون میشم ، WHMos به کارم نیومد، بقثثق هم کاربرا همو میبینن نمیخوام اینتوری باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما با افزونه های مشابه می تونید انجام بدید ولی تمام نیازهای شما را برآورده نمی کنه به نظر افزونه اختصاصی باید نوشته بشه مگر کسی راه حل مناسبی داشته باشه 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 2مورد اول با ويرچومارت حل ميشه اما مورد سوم فكر نكنم توي اين كامپوننت باشه! 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در بهمن 92 درود ممنون، من با ویرچومارت رو تست می کنم. اگه لطف کنید اون کاوپوننت های مشابه دیگر رو اسمشونو بم بگینممنون میشم ، باز یک نگاهی بشون بندازم، نهایتش اینه که خودم دستی Expire کنم یوزر ها رو. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر