m4mali 478 ارسال شده در دی 92 درود به همه دوستان در این آموزش یاد میگیریم که چطور مشخص کنیم. نتایج ماژول و کامپوننت جستجو در کدام صفحه نشون داده بشه. چون آموزش به زبان خیلی ساده بیان شده، فکر کنم همه چیز مشخص باشه وترجمه نیاز نباشه. How to display search results on the new page. 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام تیرداد جان سعی کنید بچه ها رو به بیرون از تالا هدایت نکنید چون ممکن هست ادرس لینک بعد از مدتی پاک بشه و دوستان اذیت بشن // مگر در موارده خاص یا حق 2 واکنش ها : m4mali و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام تیرداد جان سعی کنید بچه ها رو به بیرون از تالا هدایت نکنید چون ممکن هست ادرس لینک بعد از مدتی پاک بشه و دوستان اذیت بشن // مگر در موارده خاص یا حق چشم. آخه آقای میری چند بار گفتن انگلیسی ننویسید تا جایی که میشه. این همه رو هم اگه می خواستم تایپ کنم. کلی وقت از بین میرفت . ولی باشه چشم. pdf می کنم میزارم ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 2 واکنش ها : pedram_khan و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر