rashidd 2 ارسال شده در دی 92 با سلام من می خوام وقتی کسی وارد سایت شد یک پیغام جهت نظرسنجی به صورت پاپ آپ بالا بیاد و کاربر اول نظر بده و بعد وارد سایت بشه در هر صورت می خوام وقتی و.ارد سایت شدیک پیغام به صورت پاپ آپ ظاهر بشه از جوملا 2.5 استفاده می کنم هر چی استفاده کردم برای صفحه اول کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام در جوملا جهانی سرچ کنید پاپ پاپ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام فكر كنم كه افزونه mod_rokpopupmodule vtem Slide note به دردتون بخوره ویرایش شده دی 92 توسط محمدحسین میری ادغام دو پست 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در دی 92 باسلام ماژول مربوطه در قسمت مدیریت کامل نمایش داده نمی شه قسمت تنظیمات ماژول نمایش داده نمی شه عکس ضمیمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما افزونه ی دیگری تست بفرمایید. به نظر زودتر به جواب برسید تا اینکه مشکل این افزونه رو حل کنیم. به هر حال برای اینکه این پست بنده اسپم به حساب نیاد چندتا راه حل رو تست کنید اول اینکه چک کنید افزونه برای نسخه جوملا شما سازگار بوده باشه دوم اینکه آموزش سایت سازنده رو بخوونید شاید اصلن به یک نحوه دیگری کار کنه که اصلن تنظیماتی نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر