bigmafia 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام! من از ماژول CB استفاده می کنم. هنگام ثبت نام فیلدها از اسمشون فاصله دارن. همچنین ماژول شمارش معکوس تا عید هم در این صفحه عکسش می پره.تو فرم تماس با ما هم دکمه ارسال کلا یه متری از خود فرم پایین تره. تورو خدا کمک کنید. قالبم عوض کردم ولی هیچ کدوم درست نشدند. لطفا کمک کنید. http://www.minionline.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز کش مروگر و جوملا رو حذف کن دسترسی فایل رو چک کنید یکبار این ماژول شمارش معکوس تا عید رو غیر فعال کن ببین بازم مشکلی دارید یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bigmafia 0 ارسال شده در اسفند 89 بله، مشکلم همچنان پابرجاست. هم تو ثبت نام هم تو فرم تماس با ما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با قالب های دیگر هم بررسی کنید اگر با تمامی قالب ها این مشکل بود نهایتا باید در css افزونه مورد نظر دست ببرید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bigmafia 0 ارسال شده در اسفند 89 من با 2 تا قالب تست کردم. یکی قالب BZ_at_iloga و یکی هم قالب JV_NiceBody تو هر دوتا قالب این مشکلات بودند. ولی وقتی تو لوکال تست کردم هیچ کدوم این مشکلات نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز قالب شما با IE خیلی مشکلات زیادی داره!! اینجا رو ببینید: http://forum.joomina.ir/thread-54.html برای پایین بودن دکمه ارسال در فرم تماس در فایل artform.css این تکه کد رو پیدا کنید: #artforms-box #artforms-reqtext { height : 99% ; margin : 5px 0 ; padding : 2px ; } و با کد زیر عوض کنید #artforms-box #artforms-reqtext { margin : 5px 0 ; padding : 2px ; } مشکلتون حل میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bigmafia 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنون.:thankyou: مشکلم با فرم ساز حل شد. ولی من کدنویسی بلد نیستم و از اون لینکی هم که گذاشتید هیچی نفهمیدم. واسه بقیه مشکلاتم چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 خواهش میکنم،در مورد اون لینکی رو هم که فرمودید کدنویسی نیست،چند دستور ساده برای بهینه سازی قالب برای IE است. شما باید css و html رو خوب یاد بگیرید که قالبهاتون رو.... من پیشنهاد میکنم از قالبهای استاندارد استفاده کنید که این مشکلات رو تجربه نکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر