topmihan 141 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من دارم سایتی رو طراحی میکنم که نیاز به نظر دارم برای اینکه سایت رو چطور و با چه افزونه هایی پیش ببرم که هم زیبا باشه و عالی و البته خیلی هم سنگین نشه این آدرس سایت منه http://topmihan.ir/ نوع سایت که فکر میکنم از اسم منوهای اون مشخص میشه اینه که اولا قراره مطالب آموزشی در زمینه وب درونش قرار بگیره دوما نمونه کار و دریافت سفارش طراحی سایت سوما فروشگاهی برای ارائه قالب های طراحی شده و البته مطالب گرافیک هم و طراحی کارهای گرافیکی هم قراره بذارم چون یکی از دوستان در این زمینه فعاله و قراره در این زمینه همکاری بشه خلاصه میخوام یه سایت شیک ازآب در بیادش ممنون میشم نر بدین راجع به اون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 نميدونم الان اين آدرسي كه دادي شروع از صفر قالب هست يا اينكه.... اما اگر مي خواي از اين لوگو استفاده كني اينكارو نكن و حتما تغييرش بده،البته نظر شخصي هست... ميتوني فونت رو هم تغيير بدي و از فونت هاي فارسي استفاده كنيد... براي نمونه كارها هم از كامپوننت ها و ماژول هاي پورتفليو استفاده كن... كلا سعي كن خودت اول يك سري از كارهاشو انجام بدي بعد از دوستان نظر بخواي الان هيچ كاري نكردي خوب!!!!! 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر