kian20 0 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان یک قالب رایگان دانلود کردم. میخوام کپی رایت آخر صفحه رو پاک کنم. اما وقتی پاک می کنم ارور میده و سایت بالا نمیاد. خیلی امتحان کردم. کسی راهش رو میدونه؟ فایل قالب رو پیوست کردم SchoolPro.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام دوستان یک قالب رایگان دانلود کردم. میخوام کپی رایت آخر صفحه رو پاک کنم. اما وقتی پاک می کنم ارور میده و سایت بالا نمیاد. خیلی امتحان کردم. کسی راهش رو میدونه؟ فایل قالب رو پیوست کردم از طریق css پاک کن . یک استایل بده display:none کن. ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian20 0 ارسال شده در دی 92 از طریق css پاک کن . یک استایل بده display:none کن. سلام تشکر نتونستم میشه شما زحمتش رو بکشید این سایت است http://demo.joomlashine.com/joomla-templates/jsn_epic/free/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 92 با سلام آقا تو مسير templates/jsn_epic_free/css/template.css خط 686 رو به display:none; تغيير بده، درست ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر